Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik kollégával csalták a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kollégával csalták a párukat, de végül a párukkal maradtak, utána milyen lett a viszony a kollégával? Lehet ezután is egy munkahelyen dolgozni? Megcsalt feleség vagyok

Figyelt kérdés

2021. máj. 26. 09:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Na ezt én sem értem,hogy tudnak utána így dolgozni.Gondolom belefér az életvitelükbe aztán néha még összejönnek a nosztalgia hevében.

Biztos nem tudnék így dolgozni,hogy már megvoltam neki aztán cukiskodunk tovább.

2021. máj. 27. 06:51
 32/41 anonim ***** válasza:
85%
Én biztos nem akarnék nevetség tárgya lenni. A volt kollégám viszonyt folytatott egy kolleginával, persze mindketten házasok. Már mindenki tudta a cégnél, mire otthon is lebuktak. A feleség akkora botrányt csinált, hogy hetekig arról beszéltek a cégnél, még a céghez is bejött cirkuszolni. Kidobta a férjét, aki persze így már nem kellett a szeretőnek. Aztán szép lassan visszakuncsorogta magát az asszonyhoz. Mikor már megint biztonságban érezte magát otthon, ismét elkezdtek kavarni és azóta is csalja az asszonyt, de már jóval óvatosabb. A feleség, amikor bemegy a céghez, a faszi lesütött szemmel járkál, hogy még a gyanút is elterelje magáról. Rohadt nevetséges az egész szitu és egyben szomorú is, hogy milyen undormány emberek vannak.
2021. máj. 27. 11:19
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
32-es vagyok, azt kihagytam, hogy otthon a feleségnek is előadja a hősszerelmest és a bűnbánót, mintaférj és apa lett, de csak látszólag, mert ugyebár ugyanúgy kavar tovább, csak így az asszony már nem gyanakszik.
2021. máj. 27. 11:21
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
32es az igen,semmi tartásuk sincs.
2021. máj. 27. 11:36
 35/41 anonim ***** válasza:
Köztetek volt szex rendesen kérdező?
2021. máj. 27. 11:57
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia, kérdező!

Ugyanilyen helyzetben voltam egy éve kb. Pont ezt gondoltam én is, hogy rendbejövünk idővel, átbeszéljük a dolgokat, dolgozunk a kapcsolatunkon. Így is volt, úgy tűnt, rendbejött minden. De, nem. A tüske örökre ottmarad az emberben, mindkét félben. Ebből kifolyólag nem úgy tekint már egyik fél sem a másikra, mint a megcsalás előtt.

Közhely, hogy ahol megcsalás van, ott valami már elromlott, megtört.

Szóval, ahogy a többiek is írták, azzal csak magadat áltatod, hogy majd rendbejön minden, azért, hogy ne fájjon. De a fájdalmat, szenvedést nem lehet elkerülni, amit a bizalomvesztés okoz.

Mi válni fogunk, mert a megcsalás óta extra érzékenyek vagyunk mindketten mindenre, ami a házasságban történik, mindenre ugrunk, már csak marjuk egymást...

2021. máj. 27. 12:14
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon erősnek kell lenni, hogy ellenállj egy olyan kisértésnek, ami nap, mint nap az orrod elött van!Én ezzel küzdök már pár hónapja. Nem tudom elfelejteni, mert itt van a közelemben. Nem tudom mi lesz a vége.
2021. máj. 28. 15:17
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Én is a kollegámba szerettem bele. A férjemnek azt mondtam amikor kiderült h nem látom minden nap, de ez hazugság mert közvetlen mellettem dolgozik. Így nekem nehezebb elfelejteni, a vonzalom nem múlik egyik napróla másikra, könnyen lehet h csak ügyesebb leszek a jövőben és nem?lezárom a dolgot...
2021. jún. 6. 16:47
 39/41 anonim ***** válasza:

Végigolvastam az összes kommentet, érdekes, hogy szinte mindenki egy oldalon áll. Szerintem nem ilyen sarkallatos a helyzet.

Figyelembe kell venni, hogy a pasi magától vallotta be a megcsalást. Tételezzük fel, hogy nem azért, mert dobta a nője, bár persze erre is van esély. Ha nem a nője dobta, akkor tényleg veled akar lenni, és tényleg el akarja felejteni a másik nőt.

Ha ez így van, szerintem van még esélyetek, bár a tüske szerintem örökre ott marad, benne biztosan ott maradna.

Noha nem hasonló helyzetben, de több pasival szakítottam már (rendes kapcsolattal, nem szeretővel). Az teljesen nyilvánvaló, hogy aki ott maradt utána a környezetemben, azzal sokkal nehezebb volt lezárni, akár többször vissza is könyörögte magát, hogy aztán egy héttel később újra szakítsak. (Pedig én voltam a lezáró fél, mégis vissza tudták kuncsorogni magukat!) Akivel térben is teljesen el tudtunk különülni, azzal sokkal könnyebb volt lezárnom, és nem is jöttünk újra össze.

Szerintem kamu, hogy "olyan a munkája, hogy nem tud váltani" mégis mi a munkája? Teljesen biztos, hogy tud másik munkahelyet találni. Ha azt mondja, hogy nem tud, akkor nem is akar, nem elég fontos neki.

Szóval, szerintem nem reménytelen a kapcsolat, de a tüske ottmarad, és mégiscsak az lenne az igazi, ha munkahelyet váltana.

2021. nov. 26. 07:13
 40/41 anonim ***** válasza:

*utolsó vagyok

Most látom, hogy májusi a kérdés - mi van veletek azóta?

2021. nov. 26. 07:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!