Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kollégával csalták a párukat, de végül a párukkal maradtak, utána milyen lett a viszony a kollégával? Lehet ezután is egy munkahelyen dolgozni? Megcsalt feleség vagyok
Na ezt én sem értem,hogy tudnak utána így dolgozni.Gondolom belefér az életvitelükbe aztán néha még összejönnek a nosztalgia hevében.
Biztos nem tudnék így dolgozni,hogy már megvoltam neki aztán cukiskodunk tovább.
Szia, kérdező!
Ugyanilyen helyzetben voltam egy éve kb. Pont ezt gondoltam én is, hogy rendbejövünk idővel, átbeszéljük a dolgokat, dolgozunk a kapcsolatunkon. Így is volt, úgy tűnt, rendbejött minden. De, nem. A tüske örökre ottmarad az emberben, mindkét félben. Ebből kifolyólag nem úgy tekint már egyik fél sem a másikra, mint a megcsalás előtt.
Közhely, hogy ahol megcsalás van, ott valami már elromlott, megtört.
Szóval, ahogy a többiek is írták, azzal csak magadat áltatod, hogy majd rendbejön minden, azért, hogy ne fájjon. De a fájdalmat, szenvedést nem lehet elkerülni, amit a bizalomvesztés okoz.
Mi válni fogunk, mert a megcsalás óta extra érzékenyek vagyunk mindketten mindenre, ami a házasságban történik, mindenre ugrunk, már csak marjuk egymást...
Végigolvastam az összes kommentet, érdekes, hogy szinte mindenki egy oldalon áll. Szerintem nem ilyen sarkallatos a helyzet.
Figyelembe kell venni, hogy a pasi magától vallotta be a megcsalást. Tételezzük fel, hogy nem azért, mert dobta a nője, bár persze erre is van esély. Ha nem a nője dobta, akkor tényleg veled akar lenni, és tényleg el akarja felejteni a másik nőt.
Ha ez így van, szerintem van még esélyetek, bár a tüske szerintem örökre ott marad, benne biztosan ott maradna.
Noha nem hasonló helyzetben, de több pasival szakítottam már (rendes kapcsolattal, nem szeretővel). Az teljesen nyilvánvaló, hogy aki ott maradt utána a környezetemben, azzal sokkal nehezebb volt lezárni, akár többször vissza is könyörögte magát, hogy aztán egy héttel később újra szakítsak. (Pedig én voltam a lezáró fél, mégis vissza tudták kuncsorogni magukat!) Akivel térben is teljesen el tudtunk különülni, azzal sokkal könnyebb volt lezárnom, és nem is jöttünk újra össze.
Szerintem kamu, hogy "olyan a munkája, hogy nem tud váltani" mégis mi a munkája? Teljesen biztos, hogy tud másik munkahelyet találni. Ha azt mondja, hogy nem tud, akkor nem is akar, nem elég fontos neki.
Szóval, szerintem nem reménytelen a kapcsolat, de a tüske ottmarad, és mégiscsak az lenne az igazi, ha munkahelyet váltana.
*utolsó vagyok
Most látom, hogy májusi a kérdés - mi van veletek azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!