Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kollégával csalták a párukat, de végül a párukkal maradtak, utána milyen lett a viszony a kollégával? Lehet ezután is egy munkahelyen dolgozni? Megcsalt feleség vagyok
Mivel vannak már a témában tapasztalataim, így válaszolok, hátha segít.
Egyrészt, nem mindegy, hogy milyen volt az a "munkahelyi" kapcsolat, és főleg, hogy miért lett vége.
Ha a férjed tényleg beleszeretett, akkor nagyon nem jó, ha továbbra is együtt dolgoznak, kivéve persze, ha a lány részéről lett lezárva.
Van, amikor ez tényleg lezárásra kerül, akkor lehet tovább együtt dolgozni, de akkor sem igazán egészséges, főleg, mert szinte biztos, hogy nem csak ők ketten tudnak erről a munkahelyen.
Ha viszont nincs lezárva, akkor bőven benne van, hogy folytatódik majd, abból viszont biztosan baj lesz. Otthon is, a munkahelyen is.
Ha a férjed tényleg rendbe akarja hozni, akkor mindenképpen egyiküknek új munkát kell találnia, hosszú távon nem fog működni.
Persze ha a csajnak lett elege, hogy ő csak harmadik, csak titokban, nem vállalják fel, nem válnak el érte stb, akkor a jobb a helyzet, mert a férjednek elég kevés esélye lenne a folytatásra. De ettől függetlenül sok gondot okozhat még, ha nem a házasságotokban, akkor a munkahelyen. Hidd el, tudják ott is.
Igen, simán lehet, hogy "kiszeret" belőle és melletted marad, sőt még lehet jó a házasságotok, de a tapasztalat azt mutatja, jobb, ha keres sürgősen másik munkahelyet. Valamelyikük mindenképp.
Nem tudom, miért gondolják egyesek, hogy a munkahelyváltással megoldódik a probléma. Ezer más lehetősége lesz arra, hogy tartsa vele a kapcsolatot azután is, ha akarja.
Kérdező, én azon gondolkodnék el a helyedben nagyon erősen, hogy akarsz-e versengeni a férjed érzéseiért? Mert itt nem szimplán félrelépésről, hanem viszonyról és érzelmekről is szó van. Ahhoz, hogy valaki beleszeressen egy másik emberbe, az kell, hogy a párját már ne szeresse. Hiszen ha szerelmes vagyok a páromba, nem fogok másba beleszeretni. Innentől fogva pedig szinte esélytelen, hogy újra szerelmes legyen beléd. Talán megijedt, hogy elveszti a biztonságot, amit te adtál neki. Egy biztos, én már nem tudnék valakivel együtt lenni, aki még azzal is megforgatja bennem a kést, hogy bejelenti, szerelmes a másikba.
Juj, én csak szemtanúja voltam ilyeneknek, de eleinte nem volt túl jó. Ált. a kolleganő vette zokon, hónapokig a pasi nyakára járt.
Ilyen is volt, bár ez nem megcsalás:
Egyik kolléganőm az igazgatóval kavart (mind a ketten özvegyek), felvállalhatta volna, de amikor a pali ezt felvetette, akkor nemet mondott. Igazából csak a befolyása kellett neki. Azonnal repült. Most a pali boldog házas a korban hozzáillő hölgyével, míg a kolléganőmet a guta ütögette, "bosszúból" meg kivagyiságból szerzett gyorsba egy hapit, de az már messze nem érdekelte az illető urat, mert addigra már megvolt a neje, akinek udvarolgatott.
Szóval szerintem sosincs jó vége a munkahelyi afféroknak :/
Figyelj,semmi esetre se hagyd hogy továbbra is egy helyen dolgozzanak,tapasztalatból mondom.Egy nyugodt perced nem lesz,tudván
hogy egy helyen vannak. Igen,megcsalhat úgyis ha máshol van,de a kísértés esélye így a duplája,minimum.
Mi egy helyen dolgozunk a szakítás után is.
Bent nem vertük nagy dobra, de többet beszélgettünk, együtt indultunk haza. Szexnek indult.
Valamelyik kolléga írt a felesége messengerére, így otthon kiderült. Nem tagadta, de nem is állt fel a házasságból.
Elfogadtam a döntést.
Azóta ha találkozunk az irodaházban egyetlen szót sem váltunk, csak nézünk egymás szemébe. Úgy érzem, átvilágít, levetköztet.
Visszafog jönni és én ismét belemegyek a játékba.
Kolléganőm a fönökünkbe szeretett bele, úgy hogy a feleség is a cégnél dolgozott.
Amikor kiderült, kisebb botrány lett ( pletykák tömkelege).
Senki nem mondott fel, viszont a főnök beadta a válást. Mire elvált, jött a gyerek az új kapcsolatban.
Pasi 50es volt, lány 30 körül. A volt feleség még mindig itt dolgzik, mai napig férjezett neve jut eszébe az embernek...
Tök mindegy együtt dolgoznak e, aki menni akar, menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!