Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik kollégával csalták a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kollégával csalták a párukat, de végül a párukkal maradtak, utána milyen lett a viszony a kollégával? Lehet ezután is egy munkahelyen dolgozni? Megcsalt feleség vagyok

Figyelt kérdés

2021. máj. 26. 09:52
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
74%

Aha

Nyilván 😂

2021. máj. 26. 10:47
 12/41 anonim ***** válasza:
89%

"mi kapcsolatunk erős lesz és boldog, ők pedig elviselik egymást, és sikerül elfelejtenie"

Őszintén sajnállak, de ez nem így fog menni. Simán lehet azért vallotta be, mert rezgett a léc.

Két hónap alatt simán kialakulnak érzések, ráadásul itt nem is kérdés, mert bevallotta.

Nem fog visszaszeretni beléd, egyszerűen ez képtelenség.

És ahogy 9-es is írja. Szex közben rá fog gondolni. Gondolj bele. Picit logikusan. Hát érzései lettek. Szerinted két hónap alatt ez kinél múlik el?

Meg hiába próbálod kiütni a fejéből, ez a visszaszeretés dolog nekem sántít.

Nincs nektek gyereketek, vagy közös lakás, ami miatt visszalépett?

2021. máj. 26. 10:49
 13/41 anonim ***** válasza:
71%
Mivel szerelmes, így nem lesz ez lezárva még.
2021. máj. 26. 10:52
 14/41 anonim ***** válasza:
81%

3. Csakhogy a férj beleszeretett. Nekem megcsalás így is úgy is a végét jelentené a kapcsolatomnak, de ahol érzések vannak. Ráadásul tuti nem vallott be mindent.

Lehet nem csalná meg mással. De ezzel a nővel bármikor

Szerintem más oka van, hogy maradna.

Mert aki szereti a párját és elkezd máshoz vonzódni, első körben ül le beszélni a párjával, nem első körben süllyed bele a szerelembe.

Szóval párterápia...eh. Eleve nem hiszek benne, de ezek után. Kidobott pénz. Nincs az az ember, aki kivarázsolná a szerelmet ebből a manusból. Még rosszabb lesz neki, mert innentől színészkedhet, egy lezáratlan szerelem miatt. Ezzel az erővel szerelmi oldást is lehetne kérni, annyira hatásos lenne kb.

2021. máj. 26. 10:54
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként érdekes, hogy a férjed még csak meg sem próbál más munkát keresni...
2021. máj. 26. 10:55
 16/41 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező szerinted te mikor tennéd túl magad azon, hogy másba szeretett bele? Nem úgy tűnsz mintha 25 éve házasok lennétek.
2021. máj. 26. 10:59
 17/41 A kérdező kommentje:
Túltenni sosem fogom tudni magam, de ha tönkre teszem magam lelkileg és mindennap ezzel kelek fekszem nem lesz jobb, olyan munkája van nem tud átmenni máshova, tudom hogy szerelmes volt a nőbe de szerintem csak az újdonság miatt és ez egy gyors fellángolás volt, észbe kapott és próbál tenni érte hogy a mi kapcsolatunk rendbe jöjjön, tudom hogy szereti őt is, és egyik napról a másikra nehéz kiszeretnie belőle főleg hogy mindennap látja, de remélem sikerül.
2021. máj. 26. 11:07
 18/41 anonim ***** válasza:
88%
Milyen kis naív vagy.
2021. máj. 26. 11:08
 19/41 anonim ***** válasza:
89%

Hát kérdező, tényleg naiv vagy...

Hány éve vagytok házasok?

De mindegy is, ez már kuka. És de , gyomorgörccsel fogsz kelni, pláne, hogy nap mint nap látja a párod szerelme tárgyát, ami nem te vagy...

Ébredj már fel, ez nem vár semmiféle megjavításra, ez tönkrement...

Nem lehet érzéseknél észbekapni

Mikor fogják végre megérteni az emberek, hogy az érzelmeket nem lehet ésszel kontrollálni. Persze elnyomhatja ha erre vágysz, de ettől még őt fogja szeretni.

Fellángolás hogyne...

Két hónap alatt ez már nem fellángolás.

Át tudna menni, csak nem akar.

2021. máj. 26. 11:15
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

És mi van, ha sikerül kiszeretnie ? (nem fog, de mindegy)

Ettől szerinted egyenes út vezet hozzád?

2021. máj. 26. 11:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!