Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nök,akik fanyalognak a pasi választás körül,tudjuk miket szoktak írni,ez csak szexet akar,nincs kémia,iskolázatlan stb..ti mit tudtok adni??a legtöbb nő egy levest nem tud vagy akar csinálni,lusták,és itt is megkérdőjelezhető a kinézet,az igényesség.
en altalaban mindig talaltam valakit, a gond az, hogy a legtobb ferfi nem komoly kapcsolatban gondolkozott. most olyannak vagyok egyutt, aki vegre komolyan gondolja es nem kellett egyaltalan lejjebb adnom az igenyeimbol. ez csak szerencse kerdese volt az esetemben. az, hogy evekig nem volt komoly kapcsolatom, csak azt mutatja, hogy nem jott el a megfelelo ember az eletembe, nem azt, hogy irrealisak lettek volna az igenyeim.
ellenben az inceleknek komolyan el kene gondolkozniuk, hogy miert van az, hogy a legtobb kontaktjuk a nokkel az, hogy az ilyen kerdesek alatt hozzajuk szolhatnak vegre par szot.
27: De nem, mert vannak olyan esetek, amikor a másik csak gazdagítja az életedet. És az a verzió, amiről te beszélsz az rossz.
Aki egyedül is jól van és párban is jól van, mért keresne egy rossz helyzetet?
Hogy a kérdésre válaszoljak, én mit tudok adni:
(privátra nem válaszolok, nem itt fogok ismerkedni)
- iskolázott vagyok, tanult, sosem tarttattam el magam pasival, nem vagyok aranyásó, rendezett az életem, van lakásom, átlag felett keresek; ami "luxust" szeretnék az életembe, azt én mindig magamnak állom, eszem ágában sincs a másikkal fizettetni;
első randi kivételével simán felváltva vagy felesben fizetek minden programot (első randinál az fizet, aki meghívta a másikat, alap illem)
- gondoskodó vagyok (nem házicseléd mondjuk, ugyanezt elvárom visszafele is... de nem esik le az aranygyűrű az ujjamról attól, hogy főzök, elmosogatok, megmasszírozom a másikat, ha kéri; mindig megkérdezem, hogy érzi magát, figyelek arra, amit mond, de még a hanglejtésére, testbeszédére, mimikájára is)
- ápolt vagyok (nem vagyok szép, az alkatom sem jó - de ezeket folyamatosan dolgozom is, és nem várom el, hogy a félkész vagy a rosszabb állapotra bárki rácuppanjon... már fogytam 40 kilót; folyamatosan járok fogorvoshoz, edzem, ápolom az arcom, bőröm, ízlésesen öltözködöm)
- jó beszélgetőpartnernek tartom magam - nem vagyok minden témában annyira otthon, de amiben nem vagyok, és a másikat érdekli, nagyon szívesen tanulok; viszont viszonylag sokrétű az érdeklődésem, és nemcsak a fiúcsapatokról, a Szulejmánról meg a körömlakkokról lehet velem beszélgetni
- nem vagyok frigid, egészséges libidóm van, és nem fekszem úgy az ágyban, mint egy darab fa, szoktam kezdeményezni is
És kb. ezeket is várom el a másiktól, sőt néha még magamhoz képest bizonyos területeken rosszabb férfi is szóba jöhet (volt már olyan hosszú távú kapcsolatom, ahol a párom feleannyit nem keresett meg, mint én, és az én lakásomban laktunk együtt abból 2 évet, és nem a pénz miatt mentünk szét).
Csak én azt látom, hogy itt gyk-n, már azért is elmondanak a legfelszínesebb libának, mert szeretném, ha a párom le tudna írni 5 összetett mondatot úgy, hogy ne legyen benne 60 helyesírási hiba, meg hogy azért van egy határ, amit meghúzok pénzügyileg, tehát ha itt Bp-n keresek korban hozzám illő párt, az ne fizikai közmunkás legyen, mert azzal biztos nem passzolnánk össze személyiségre, és nekem azért egy párkapcsolatban nemcsak a dugás meg a cukyskodás a fontos, hanem a beszélgetések és a hosszú távra való tervezhetőség is. Arról nem is beszélve, hogy vmiért, ha egy pasi elkezdi, hogy a nő ne legyen kövér, legyen hosszú a haja meg tudjon nokedlit szaggatni, az "alap" meg "jól megmondtad, haver", ha meg én annyit merek mondani, hogyha lehet választani, akkor nem szeretnék olyannal lenni, aki nem olttatta be magát (és nem azért, mert eü. oka van), mert más a hozzáállásunk, akkor jön az, hogy "jaj, a buta nő, már megint kitalál vmit, amivel ki tud zárni szupercukkki, tökéletes személyiségű szerencsétlen pasikat". Pedig azért a két példa közül nem az enyém a felszínesebb "kívánság".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!