Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érti félre legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érti félre legtöbb húsibb nő a dolgokat?

Figyelt kérdés
Miért értitek szinte szándékosan félre a dolgokat? Nem azért nem vagytok a férfiak számára a legtöbbször vonzóak mert van egy +5-15kg. Hanem miután elkönyveltétek magatokban, hogy nem kelletek mert ducik vagytok egyáltalán nem adtok magatokra, zsíros haj, előnytelen öltözködés, flegma befelé forduló viselkedés. Tisztelet a kivételnek.

2019. nov. 10. 19:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Adjon magára a hóhér, én zabálok. :D
2019. nov. 10. 19:29
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk én mindig is adtam magamra, meg sok túlsúlyos, de szép, csinos, kedves lányt látok. Én sem vagyok topmodell, de pont ezért mosolygok, ezzel kompenzálok.
2019. nov. 10. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Nézd ő mindig mosolyog és szerintem ápolt is, mint az amerikai nők többsége, de a legtöbb férfi csak rohog rajta [link]
2019. nov. 10. 19:35
 4/11 anonim ***** válasza:
13%
Én a nagyon kirittyentett kövér lányokat inkább komikusan szánalmasnak találom. Őszintén szólva a barátnőm pl. egy mocsárból is előmászhatna, szakadtan és csapzottan, akkor is irtó vonzó lenne a finom nádszál vonalaival, míg egy kövér lány azt csinál amit akar, semmi vonzót nem látok benne. Ha érdekelné hogy hogy néz ki, lenne önuralma.
2019. nov. 10. 19:40
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Jaja 4-es lehet kirittyentve egy kövér nő,akkor is nevetséges míg egy csinos vékony csaj még ha ne adj isten flegma is elnézőbbek vele mivel jól néz ki.
2019. nov. 10. 19:57
 6/11 anonim ***** válasza:
96%

Én pont nem ezt tapasztalom. Nagyon szépen,dekoratívan felöltözött duci nőt látok,akik néha előnyükre is tudják fordítani a helyzetüket. Nem tudom,hogy a ruha vagy a kisugárzás teszi e,de az ő közelükben mindig jobban érzem magam.

Nem akarok a példa ellenértékével leszólni senkit,de tény,hogy az "átlag vékony" nők inkább megelégednek a snassz külsővel.

2019. nov. 10. 20:08
 7/11 anonim ***** válasza:
40%
Már annyira egyedül érzem magam, hogy egy husi nővel is összejönnék és a tenyeremen hordoznám, hátha viszonozna valamit.
2019. nov. 10. 20:20
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Mert rengeteg nő megragad tiniszinten, ezért felszínes dolgokon és médián szocializálódik. Ennek köszönhetően 0 az önismeretük és nem gondolják át a belső tulajdonságaikat, hanem egy külső hibát próbálnak magukon találni, mert az egyszerűbb.

(Amúgy külön vicces, hogy miközben magukon óóóriási hátránynak találják a duciságot/vékonyságot/kis mellet/nagy mellet, addig a férfiakat lazán szétoltják, ha a külsejüket rossznak tartják. Pedig férfiaknál jóval többet nyom a dologba a kinézet.)

2019. nov. 10. 20:48
 9/11 anonim válasza:
18%
Szerintem mindenki saját maga miatt kéne hogy igényes legyen. Tényleg nevetséges tud lenni az extravagáns külső egy duci lányon. És az eltúlzott smink is. Én sokszor csak nevetek ezeken mert én egyáltalán nem sminkelek. Sokat segít ha talál a lány magának egy hozzá illő stílust. Rajtam is van kb plusz 5-8 kg de odafigyelek ezekre a dolgokra. Mert fontos.
2019. nov. 10. 21:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem ez a tapasztalom. Sok ducibb nő ismerősöm nagyon igényes, odafigyel a ruháira, teljesen stílusosan öltözködik alkatának megfelelően, előnyös a frizurája, szép a bőre, stb. De a férfiak nagy részének nem ez kell.
2019. nov. 10. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!