Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú nőkhöz szól a kérdés,a külső miatt nehezebb párt találnotok?vagy a túl nagy igények miatt?szerintettek vonzók vagytok a pasiknak?
Középkorú férfiként csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem ez a "külső" dolog erőteljesen el van túlozva. Mutasson már nekem valaki egyetlen olyan 30 feletti férfit vagy nőt, akin nem találni valami hibát! 30 alatt se nagyon találni ilyeneket, maximum a címlapokon meg a filmeken, több órás retusálás meg helyes megvilágítás, sminkelés, ruha választás után. Ezzel viszont csak a frusztrációt növelik a "földi halandókban" és bár az a középkorú nő és férfi is pontosan tudja, hogy nem úgy néz ki, mint a modellek a képeken, de ha ezt az egyik megemlíti a másiknak, akkor az rögtön visszatámad, hogy "miért, te hogy nézel ki?". Közben meg az a modell is striás, nem hófehérek a fogai, talán még nem is olyan szabályosak, pocakja, "integető izma" van, stb.
Nem kell tökéletesnek lenni, még csak a maximumot se kell kihozni abból, ami van, egyszerűen elég, ha vonzó az illető és el tudja fogadni magát úgy ahogy és nem abból áll az élete, hogy folyamatosan a saját eltúlzott igényeinek akar megfelelni és a leendő társával kapcsolatban is ugyanezeket az eltúlzott igényeket próbálja erőltetni.
Kizárólagosan az önismerezhiány az oka.
Csak a személyiség számít.
A normális embereknek én több vagyok, mint amit elképzelni tudnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!