Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Középkorú nőkhöz szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középkorú nőkhöz szól a kérdés,a külső miatt nehezebb párt találnotok?vagy a túl nagy igények miatt?szerintettek vonzók vagytok a pasiknak?

Figyelt kérdés
2021. júl. 13. 09:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon hamar találtam párt aki az én igényeimnek megfelel.. de hozzateszem én belsőleg tettem magasra a mércét ...a pénz meg ezek nem voltak soha szempont.

Ha akárnek 1 nap alatt találnek bárkit, de akárki nem kell. Jelentkező lenne...akár 25 eves is. :-)

2021. júl. 13. 10:35
 12/26 A kérdező kommentje:
Akkor te kapod is a visszajelzéseket gondolom..
2021. júl. 13. 10:40
 13/26 anonim ***** válasza:
87%
Legtöbb korombeli férfi (35) lúzer. Se pénze se vonzó külseje. Inkább egyedül el vagyok.
2021. júl. 13. 10:46
 14/26 anonim ***** válasza:
83%

#4:

Túl magasak az igényeim.

Ne igyon, ne drogozzon, ne dohányozzon, úgy általában ne legyen függő semmitől, ne legyen agresszív, ne legyen műveletlen vagy buta, ne legyen hímsoviniszta, ne legyen hűtlen. Még ki se tértem az ápoltságra, és már kiesett a 90%.

2021. júl. 13. 10:49
 15/26 anonim ***** válasza:
91%

Ha csak szexelni akarnék, 5 perc alatt találnék jó külsejű, helyes pasit a 25-65 éves korosztályból.

De mivel elvált anyaként komoly kapcsolat érdekel csak, így az esélyeim jóval csekélyebbek. Én nem vagyok különösebben szép nő, inkább kedvesnek, vidámnak tartanak, szeretnek velem beszélgetni, levelezni, mert vannak értelmes gondolataim.

De azt vettem észre, hogy komoly kapcsolatot inkább olyanok keresnek, akik nagyon nem ütik meg a mércémet. Pedig nem vagyok elszállt, a külső területén például nem nagyok az igényeim, ápoltság, rendezettség, férfiasság és fogjon meg benne valami. A magasság nálam nem kardinális kérdés, nem érdekel ha kopaszodik, nem baj, ha nem túl jóképű, nincs kigyúrva, nem zavar egy kis pocak. De belsőre magas a mérce és azt már nagyon kevesen ütik meg. Kulturáltság, műveltség, intelligencia, humor, jó ízlés, szociális érzékenység....nagyon kevés ilyen ember van. És bolond az a nő, akinek ha ilyen jut, kiereszti a markából :-)

2021. júl. 13. 11:07
 16/26 anonim ***** válasza:
47%

31 vagyok, az nem tudom, kozepkorunak szamit-e.

mi az, hogy a ‘kulso miatt‘?! kinek a kulseje miatt? az en kulsom rendben van, a pasik nagy reszee nincs. nincsenek tul nagy igenyeim sem, magamhoz merten realisak, es igen, tobbynire vonzonak talalnak a ferfiaka, de egy normalis kaocsolathoz tobb kell annal, mint hogy valakivel vonzodtok egymashoz.

2021. júl. 13. 11:07
 17/26 anonim ***** válasza:
83%
hát én nem vagyok ilyen optimista, szerintem a férfiaknak nagyon magasak az igényeik, legyen feszes a bőr, szép mell, has, na most ezek szülés után nekem már nincs meg. sajnos híztam, fogytam is, bár azért nem vagyok olyan undorító, de a széptől távol állok, inkább átlag. vannak szebbek a korosztályomban is, például akik már 20 éves koruktól odafigyeltek a súlyukra és a szépségápolásra. én már csak tűzoltok, ezért ha a maximumot hozom ki magamból, már az sem lenne elég. őszintén megmondom, nem merek így levetkőzni egy férfi előtt, csak ha volna pénzem mondjuk egy plasztikára, mellfelvarrásra. úgyhogy nekem nincs férfi az életemben és nem is keresek, mással kötöm le magam.
2021. júl. 13. 11:20
 18/26 anonim ***** válasza:
38%

13.

Bezzeg a 35 éves nők, mind főnyeremény. :D

2021. júl. 13. 11:25
 19/26 anonim ***** válasza:
79%
17 Én is így vagyok vele, viszont egy pocakos, ötvenes pasi előtt azért annyira nem szégyellném magam. És nekem ilyen pasi is megfelel, ha belül rendben van. De van valami abban, hogy sokszor még ezek a pasik is bődületesen válogatnak. Viszont az olyannal meg nem egymást keressük eleve. Szerintem ne légy szigorú magadhoz. Ismerkedj és hátha találsz egy tök jó fej pasit, aki eltekint a striáktól meg a nem feszes melltől. Ami egy középkorú nőnél azért már nem meglepő jelenség.
2021. júl. 13. 11:25
 20/26 anonim ***** válasza:
75%

Érdekes ez az igény kérdés...Mindenkinek van igénye, akár alkalmim, akár tartós párkapcsolatra keres valakit. Középkorú nő vagyok, és a gyerekem nem volt akadály a kapcsolatom kialakításában, igaz, eleve olyat kerestem, olyan elképzelésem volt a jövőbeni társammal/életünkkel,hogy abban elsődleges szempont volt a gyerek.Ma már külön él,rövid ideje egyedül élek,és nem akarok mindenáron párt.

Hozzáteszem, ahogy előttem is írják, vannak igényeim, elvárásaim, nem nagyobbak mint az én adottságaim, lehetőségeim. Szerencsés vagyok mert előnyös a külsőm, értelmes, talpraesett nő vagyok,nem okoz gondot az ismerkedés.Viszont vannak olyan elvárásaim (nem szeretnék összeköltözni senkivel, kisgyerekes apát sem szeretnék, ahogy ahhoz is ragaszkodom,hogy külsőre vonzónak találjam)amik miatt mégis nehezen menne ha társat keresnék.

2021. júl. 13. 11:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!