Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért magyarázkodik ha nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért magyarázkodik ha nincs is köztünk semmi?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk, össze kaptunk egy bizonyos dolgon. Erre elkezd nekem magyarázkodni. De miért? Egyikünk sem szeretne párkapcsolatot a másiktól. Akkor miért érez késztetést, hogy megmagyarázza, hogy mit miért csinál?

Én vagyok a nő

2021. júl. 11. 10:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Arról panaszkodott, hogy a szülei nem tudják támogatni, és ezért nem tud önállósodni, mindenért meg kell dolgoznia, mégsem tud házat venni. Pár nap múlva kiderült, hogy a szülei nagyon tehetősek, csak nem akarja semmilyen új ismerősnek elmondani, nem akarja, hogy a szülei pénze miatt tapadjanak rá a nők. Én meg kiakadtam, hogy átlagos anyagi helyzetűnek állította be magát, holott ő tehetős a szülei által, és dolgoznia sem kellene. Azt mondta, hogy még nem találkozott olyan emberrel aki ezen fennakad. Én azon akadtam fenn, hogy másnak állította be magát, mint aki. Fejemhez vágta, hogy lenézem azért mert pénzes. Holott én úgy érztem, hogy becsapott.
2021. júl. 12. 13:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Az ilyen ember felejtős. Bár vannak mazochisták a világon.
2021. júl. 12. 17:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom.
2021. júl. 12. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!