Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyiket preferáljátok?
Figyelt kérdés
Dad-body vagy az izmosabb, kidolgozott test?#izom #Dadbody
2021. júl. 10. 20:29
A kérdező szavazást indított:
Dad-body
Izmos test
30 szavazat
1/19 anonim válasza:
Sportos. Nekem kell nagyon kigyúrt, de azért látszon, hogy foglalkozik magával.
3/19 anonim válasza:
Az a baj, hogy láttam múltkor valamelyik műsorban, hogy itt mi számít annak. Dadbod az, amikor mondjuk Stephen Amell vagy Chris Evans forgatási szünetekben kicsit elengedi magát. Nem a 160 centis és kilós Józsi.
5/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt mondanam dadbody legyen 20+% testzsirszazalek.
2021. júl. 10. 20:42
6/19 A kérdező kommentje:
4. Nem azt kerdezem melyik nez ki jobban, hanem, hogy melyiket valasztanatok a kettobol.
2021. júl. 10. 20:43
7/19 anonim válasza:
Dad body elég relatív. Ha van zseton, akkor nagy maci, ha csóró, akkor dagadt disznó.
8/19 anonim válasza:
6.
Azt amelyik jobban néz ki. :)
9/19 A kérdező kommentje:
Igen ez amugy egy olyan kerdes hogy befolyasolja tobb dolog is :D
Igazabol ugysincs ra szerintem altalanos velekedes, csupan ellentetet tapasztalom az itt szavazott eredmenynek :)
2021. júl. 10. 20:58
10/19 anonim válasza:
9.
Szerinted inkább a dad body jön be többségnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!