Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemüveges lányok, nők! Ti előnyben részesítitek, ha a partner jelölt is szemüveges vagy inkább a nem szemüvegeseket preferáljátok?
Teljesen mindegy.
3 kapcsolatból két partnerem az volt, de nem ez alapján válogatok.
Eddig javarészt vagy szemüveges vagy kontaktlencsés mukikat vonzottam be, szemüveges csajként.
Igazából aztán mindegy, hord-e, nem hord szemüveget, csak valami tetszen meg benne. Meg ha szemüveges, legyen érzéke szemüveget választani.
Nekem fontos volt hogy ne legyen szemüveges( én az vagyok, tudom milyen ), pasim sasszemű, de az elsső perctől elfogadta hogy én szemüverges vagyok.
De mondjuk én én vagyok, másnak bejönnek a szemcsis pasik.
Pár éve váltam szemüvegessé, előtte is tetszettek a szemüveges férfiak, most is tetszenek. De nem ez alapján választok párt. Az csak egy kis plusz.
Volt olyan partnerem akin a második randin vettem észre, hogy kontaktlencsét visel, ő azt preferálta de örültem amikor néha a szemüvegét viselte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!