Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puncs.hu vagy Milliomos.hu? Lányok melyiket preferáljátok jobban?
Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 09:32
A kérdező szavazást indított:
Puncs
Milliomos
9 szavazat
3/13 anonim válasza:
Minden nő kva S9 E536 végtelenített sorozat. Megszólítja a lányokat általánosságban hogy melyiken árulják magukat. Ha majd jönnek a válaszok hogy egyiken sem, akkor meg azt írja hogy dehogynem, ő tudja hogy így van, kár hazudni!
4/13 anonim válasza:
Egyiket sem, amugy ha ilyen formaban akarnek penzt csinalni, inkabb OF-en lennek fent, akkor legalabb nem kellene eloben elviselnem a sok szerencsetlent, akinek eleg az, hogy nonek szulettem, es mar szorja is a penzt.
5/13 anonim válasza:
4.-re.
Csak a minőségi punci ér pénzt.
6/13 anonim válasza:
5# Szerintem nezz korul kicsit a lanyok kozott, akik megelnek ebbol. Nyilvan csilliardokat az keres vele, aki kitunik a tobbi kozul valamiben, de azert az atlagosak kozul is eleg jol elvan nehany.
7/13 anonim válasza:
Persze, mert a nők úgy nagy általánosságban mind prostik. S különbség csak a hirdetési felület.
És te kérdező? Melyik meleg oldalt preferalod?
8/13 anonim válasza:
#2 vagyok. Miért pontoztatok le?
9/13 anonim válasza:
8 én pl nem nyomtam semmit a 2-esedre mert nekem teljesen értelmetlen válasz, nem tudok vele mit kezdeni, nem értem.
10/13 anonim válasza:
#9-nek.
Értem, már. :) Itt Budapesten egy elég jó felhozatallal rendelkező hely: [link]
De a MOM fitness sem rossz ebből a szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!