Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a távolság?
Figyelt kérdés
Sokszor van az, hogy meg ismerek valakit de nem az én városomból, és ha be is jönne, azért nem hívom el randizni,mert nincs kocsim meg házam, mert ugye másik városban él. Mert ahogy hallom a távolság eléggé megöli a kapcsolatot.2021. júl. 10. 02:35
1/10 A kérdező kommentje:
és most itt nem 100kmekről beszélünk, hanem mondjuk 15km. De állandóan vagy buszozni,vagy vonatozni...
2021. júl. 10. 02:44
2/10 anonim válasza:
Mennyi távolság? Budapesten belül 1 óra utazás teljen hétköznapi. Ha felszállsz a buszra, és 20 perc múlva ott vagy, akkor nincs min gondolkozni.
3/10 anonim válasza:
15 km nem távolság egy olyan emberért, aki iránt érdeklődsz. Ez még istenes.
4/10 anonim válasza:
Ha 15km sok neked, akkor inkább verjed!
5/10 anonim válasza:
Hogy, (es legfőképp hol) akarsz randizni, ha intimitásra kerül a sor, ha nincs házad???
Miért nincs autód?
6/10 anonim válasza:
15 km az tömegközlekedéssel is a semmi kategória. 15 perc vonattal.
7/10 anonim válasza:
Azért, ha nem egy zsákfaluban élsz, ahonnan napi 2 busz megy, 15 km semmi.
8/10 anonim válasza:
A távolság szerintem is nagyon számít, de az inkább 50-100 km felett kezdődik, közlekedési lehetőségektől függően
Akinek nem éri meg 1-1 órát oda-vissza utazva a másik, az ne akarjon senkit
9/10 moozygoo válasza:
15 biciklivel se sok lol
200+ km-eket utaztam első barátnőmhöz aki végül kidobott mint egy szar megunt játékot. Na ezután döntöttem el hogy soha többet, nem 15km után :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!