Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes időt és energiát belefeccölni egy olyan lányba, aki bár külsőleg gyönyörű, viszont iszonyatosan alpári a stílusa? Ő 18, én 24.
Lehet, hogy az alpári stílus egy érzékeny belsőt takar. Kb az összes mai "fiatal" gyomorforgatóan viselkedik és beszél. Múltkor hasonló korú lányok kib.sztak a busz ablakán az energiaitalt, mert a sofőr rájuk szólt, hogy vegyék fel a maszkot(akkor még kellett). És még nekik állt feljebb, vagánykodtak.
Én is nagypofájú gyerek voltam, azok alapján, amilyen emlékek jönnek nekem fel facebookon...😀 Mondjuk ilyeneket nem csináltam, mint ezek a lányok és azért tudtam viselkedni.
Szóval azért ne temesd, próbálj közelebb kerülni hozzá és nézd meg, hogy viselkedik, ha nem a bandájával van. Simán kupálódhat "nevelés" nélkül is. Ha veled is alpári, akkor viszont hagyd szerintem.
13-as Lófa@t!
Ez nagyon kevés fiatalra jellemző. Akinek az alpári stílusa 22 évesen fennáll, annak komoly problémái vannak. Nem egy 30-as férfi, hanem pszichológus fogja megoldani.
A csajszi 18 éves. Az, hogy te átformáld nem 1 év alatt fog bekövetkezni. Gondolom megy továbbtanulni, vagy dolgozni, ahol csomó új embert ismer majd meg, akik talán elfogadják majd úgy, amilyen.
Szerintem hagyd.
Tehát találtál egy kipattintott de bárdolatlan bunkó csajt.
Nem, szerintem nem érdemes ezzel foglalkozni. A stílus maga az ember. Ha nem tetszik a stílusa, keress olyan lányt, akinek bejön neked a stílusa.
Egyálatlán nem ritka, hogy egy külsőleg szép csaj iszonyatosan bunkóci szegényke.
Kineveled, aztán lelép egy jobb pasival.
Dehogy foglalkoznék vele.
Azonnal kuka.
Attól függ, milyen célra keresed. Ha csak dugni akarod, akkor hajrá, próbálkozz. Tapasztalatom szerint az alpári stílus szélsőségesebb viselkedéssel jár. Vagy könnyebben hanyatt dobja magát, vagy csak sok vesződséggel megdönthető. Teszteld le, melyik típus.
Ha a gyerekeidnek keresel anyát, akkor ne foglalkozz vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!