Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-15 év kellett hogy a feminizmus hatására megváltozzon a társkereső nők elvárása a férfiak terén?

Figyelt kérdés

[link]

2011-es írás.Megböbbentő ami benne van.

Közösségi média, internet elterjedése, és az okostelefonok széleskörű megjelenése idejében a feminizmus is extra erőre kapott.

Itt egy korabeli cikk, ami már erre a jelenségre okosította az olvasóit.

Rengeteg korabeli cikket találtam, szinte ugyanez volt bennük a téma.

Itt tudatosították a nőkben, hogy nézzék az anyagi dolgokat.

Miért alakították át ennyire, az egyszerű, dolgozó nők értékrendjét, ezek a nyugati mintára propagandát hírdető feminista oldalak?

Kérnék minden válaszírót,kulturált hangnemben, normálisan tárgyaljuk meg ezt a témát.

Senki nem akar veszekedni, tartsa mindenki észben a kérdés megválaszolásánál.

2021. júl. 7. 19:39
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
76%

Hany embernek kell leirnia meg, hogy egy parodia-oldal, egy vicclap alapjan irod a szakdolgozatodat?

Gyanitom te olyan vagy az, aki a Hircsardarol sem erti meg, hogy ugyanezt a parodia-vonalat koveti az alhireivel. :)

Minosegi szakdolgozatod lesz, en meg belevennem a Moriczka vicclap vicceit is, csak a teljesseg kedveert. :D

2021. júl. 8. 11:34
 32/36 anonim ***** válasza:
80%
sot, szerintem irkalj ki egy csomo kamukerdest ide es azt is vedd bele a szakdogadba! ertlemi szintedet jol tukrozne. bar szerintem ez az egesz szakdoga meg egyetem ordas nagy kamu.
2021. júl. 8. 11:48
 33/36 anonim ***** válasza:
76%
#32 Igaz, elég érdekes, hogy itt eddig egy nőtől se hallottam az ilyen szavakat (8 éve vagyok tag) ,csak a pasik szájából fröcsög ez a sz.r. Nem veszik észre, hogy saját maguk generálják ezt a problémát?
2021. júl. 8. 14:45
 34/36 anonim ***** válasza:
78%
Neked még új az, hogy régen is a kiházasítás célja az volt, hogy a nőt minél vagyonosabb pasashoz adják hozzá??? Oké :D
2021. júl. 8. 16:11
 35/36 anonim ***** válasza:
27%

31-32! Nézd ha végig olvasod az itteni válaszokat abból is kiderül, hogy az anyagi helyzet milyen kardinális a nők számára, a vitád tehát nem velem van, nem is értem miért nekem írtál választ. Csak arra világítottam rá, hogy felettébb szórakoztató, hogy sorra ismeri el mindenki, hogy igen az egy fontos szempont párválasztásnál, majd utána milyen vehemensen próbálják letagadni. 🤣🤣 én ennek magyarázatát abban látom, hogy a nők számára vannak ki nem mondható tabuk, tehát elég kellemetlen lenne bevallani, ahogy erre célzol is a 32. válaszban, hogy mennyire fontos a pénz, mert a társadalmi elvárások nem teszik lehetővé ennek kimondását, viszont mikor nem egy férfi hívja fel erre a figyelmet, akkor persze gond nélkül elismerik pl. egymás közt. Csak egy példa: 36. válasz Avaly89, ő azt írja,

"Neked még új az, hogy régen is a kiházasítás célja az volt, hogy a nőt minél vagyonosabb pasashoz adják hozzá??? Oké :D"

Tehát közismert a dolog, hiszen ő még ki is neveti a kérdezőt, amiért ezt nem fogadja és a válasza is fel van pontozva, vagy ha olvasod azt, amire korábban utaltam a most 20. válasz, ami jelenleg 76%-on áll, és hét válaszoló felpofozta -és gyanítom akkor ők lennének a lúzer incelek 🤔🤣- tehát egyetért vele.

Tehát látod a vitád az itteni ezek szerint lúzer incelekkel (tehát többek közt magaddal) van.

üdv. 29. válaszoló

2021. júl. 8. 16:49
 36/36 anonim ***** válasza:
Ha kész a szakdolgozat, majd szívesen elolvasnám azt a mesterművet. 🙃
2022. febr. 8. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!