Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ez a baj velem?

Figyelt kérdés

Ismerkedem lányokkal, de valahogy az első randi után mindig eltörik valami, és nem lesz folytatás.

Hosszútávú kapcsolatot keresek. Alapvetően helyesnek mondom magam, nincs egy modell arcom, de eddig mindig a lányok kezdeményeztek nálam, szóval annyira ronda nem lehetek. És amiről a kérdés szól: elég karrierista vagyok. Ez nem hat ki a hétköznapokra, de elég tudatosan építettem a karrieremet, nem is származom egy szegény családból, így azt mondhatom, hogy elég jól élek. Van egy saját, fővárosi lakásom, randira prémium autóval megyek, és legszívesebben (ha a lány hagyná) olyan étterembe szervezném a randit, ahol 40-50 ezer alatt nem vacsoráznánk meg (természetesen én állnám). Szeretek ruhára költeni, így ez is meglátszik. Korábbi barátnőmnél ezek komoly gondot okoztak, mert elmondása szerint kisebbségi komplexusa volt mellettem, eltartott szerepbe pedig nem akart kerülni. Más lányok azt mondták, hogy megijednek, mert azt hiszik biztos megcsalnám őket. Emellett nem élek unalmas életet, folyamatosan utazok, vitorlázok, stb. Azt is hallottam már, hogy úgy érzi semmit nem tud adni nekem. Nekem viszont csak egy olyan személyre lenne szükségem, akivel megoszthatom az életemet, és megadja a lelki biztonságot.

A kérdésből most úgy tűnhet, mintha egy anyagias hülyegyerek lennék. Bennem soha nem fogalmazódott meg az, hogy ez probléma lenne, de annyi visszajelzést kaptam már ez irányba, hogy megihletett egy kérdést.

24/F

2021. júl. 7. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Első randin szerintem is sok egy huszonéves lánynak, hogy 50e forintot ráköltenek, kivéve ha aranyásó. Már tudod te is, hogy ez másokat zavar, mi akadályoz meg, hogy más randit szervezz és ne érezze úgy a kiszemelt, hogy megveszed? Akkor kényeztesd, amikor már együtt vagytok, ne a pénzeddel akarj bevágódni, mert csak olyan nőt fogsz találni.
2021. júl. 7. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért nem teszel egy próbát? Menj a randira valami egyszerű ing és farmer kombóban, taxival, és hívd el a lányt egyszerűen egy kávéra.
2021. júl. 7. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:

2 jót írt.

Amúgy nőként nekem sem jönne be egy ilyen pali, mert nagyon távol áll az értékrendünk, nem bírom a nagyzolást, számomra ez azt mutatja, hogy belül nagy az üresség, ezért kell kifelé a csillogás.

2021. júl. 7. 20:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!