Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akar egy nő csak szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar egy nő csak szexet tőlem és mást nem?

Figyelt kérdés

Már életemben a második ilyet fogom ki aki benne van hogy rendszeresen szexeljünk, de járni nem akar. Holott én odavagyok érte.

30F

2021. júl. 7. 17:56
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem akar kötődést ..igy neki is kényelmesebb mert mással is lehet ?
2021. júl. 7. 18:03
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

És a férfi miért csak szexet akarna tőlem, járni nem akar velem , holott én meg oda vagyok érte?

Nemek harca. Ilyen világot élünk mostanság. Senki sem akar komoly elkötelezettséget , csak a szórakozás kell nekik.

Sajnos

2021. júl. 7. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
teret hagy magának, hogy utána ha talál egy jobb partit le tudjon kölkezni és minden jóban részük legyen..
2021. júl. 7. 18:10
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Vannak ilyen férfiak is.

Remélem, nem írtam új dolgot.

2021. júl. 7. 18:26
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy szívesen járna (is) valakivel, de az nem te vagy. Ebbe belegondoltál már?
2021. júl. 7. 18:27
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem akar fozni mosni takaritani
2021. júl. 7. 19:29
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Milyen jól teszi!
2021. júl. 7. 19:42
 8/10 A kérdező kommentje:
5: belegondoltam de számomra nehéz felfogni hogy valakinek miert jó olyannal szexelni rendszeresen akit nem szeret.
2021. júl. 7. 19:51
 9/10 anonim ***** válasza:
No lám, férfiaknak is van lelkük. Én sem értem, az exem miért akarna visszájárni osszejarni, ha már nem szeret. Szerintem mi nők jobban ki vagyunk ennek téve, mint ti. Kezdeni meg nem tudsz ezzel semmit, zárd le a kapcsolatot és keress mást.
2021. júl. 7. 19:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja amíg nem zúgtam bele addig kellett volna leállni. De itt lakik a szomszédban. Nagyon nehéz megállni hogy ne hivjam át. Én nagyon szeretem őt...
2021. júl. 7. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!