Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha randira mennél és előző nap megírná hogy balesetet okozott autóval de nem marad el emiatt a randi?
Figyelt kérdés
Úgy értem ez kizáró ok lenne e?2021. júl. 6. 09:54
11/11 anonim válasza:
Attól függ, milyen balesetről beszélünk, miért okozta. A leírás alapján kicsit nem figyelt oda, elkalandozott, ez a legtöbb autóvezetővel előfordul. Apukám pl. 40 éve vezet autót, pár hónapja történt egy olyan eset, hogy egy picit nem figyelt oda, és nekiment egy másik autónak, kis hibát okozva. Emiatt megértem, ha nem mond le randit és én sem tartom gáznak.
Na, az olyantól viszont menekülnék, aki pl. azért okoz balesetet, mert gizdáskodik, leszorítja a másikat az útról; tudja, hogy nem kellene vezetnie (mert pl. narkolepsziás, epilepsziás, nagyon durván könnyen elterelődik a figyelme folyamatosan); gyorshajtás miatt okoz balesetet, piáson vezetett stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!