Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha randira mennél és előző nap megírná hogy balesetet okozott autóval de nem marad el emiatt a randi?
Figyelt kérdés
Úgy értem ez kizáró ok lenne e?2021. júl. 6. 09:54
2/11 anonim válasza:
Koccanásról van szó, vagy komoly dolog történt? Nagyon nem mindegy.
3/11 A kérdező kommentje:
Koccanás. Ráfutásos baleset, jól látható karcolások mindkét kocsin.
2021. júl. 6. 10:05
4/11 anonim válasza:
Ez elég tág fogalom. Ha csak koccantak, akkor hát Istennek nagyobb baj nem történt. Én is törtem már össze az autót, de nagyobb baj nem lett, megy minden tovább.
Ha mondjuk kivasalt egy gyalogost az úton, akinek épp küzdenek az életéért (mindegy ki volt a hibás), akkor én lemondanám a randit, mert ez elég megrázó és sokkoló egy autósnak.
5/11 A kérdező kommentje:
Személyi sérülés nincs a sértetnek se volt elösször egyértelmű hogy neki mentek e vagy fékezés közben gödörbe hajtott, de a kocsikon levő karcolások egyértelműsítették.
2021. júl. 6. 10:07
6/11 anonim válasza:
Miért lenne egy koccanás kizáró ok?? Kb mindenkivel előfordul, aki autót vezet. Nem is értem mi köze ennek egy randihoz.
8/11 anonim válasza:
Ez kb egyenértékű a következővel:
"Szia, szétszakadt a nadrágom tegnap, de emiatt még nem marad el a randi neaggódj, holnap tali"
9/11 anonim válasza:
Ez a na és kategória. Senki nem mond ezért le randit.
10/11 A kérdező kommentje:
Van olyan ember akinek mindkettő kizárás oka lenne. Az más kérdés hogy az ilyen embertől menekulni kell.
2021. júl. 6. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!