Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy, hogy a társkereső oldalakon lévő nők egyáltalán nem is akarnak ismerkedni?
Középkorú nőként nekem az a tapasztalatom hogy sajnos még egy 40 éves férfi sem tud egy normális üzenetet összehozni.
Mert egy mizura mit lehet írni?
A másik problémám (jó, mondjuk legyen az, hogy a fiatalokra nem vonatkozik, nem tudom mert olyanokat nekem nem hoz fel) de a 40 fölötti férfiak irtó szarul néznek ki mind. Nem is csak az van hogy született rondák, hanem látszik hogy már agyoncsapkodta őket az élet. Lestrapált alkoholistának néz ki háromnegyed részük. Vagy például olyan a feje hogy látszik rajta világfájdalom. De olyan is van aki nyomorult fényképet nem tud magáról csinálni. Derékből fotózza alulról a fejét, úgy hogy a szeme már nincs benne... Vagy fotóz egy tokát fejtető nélkül. És komolyan nem látja hogy tiszta paródia?
Veled!
Akarnak azok, csak magasak az igények!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!