Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar ha a fiúnak nincs érettségije? 19F
Nem vagyok lány de az oktatás fontos szóval büszke vagyok rád hogy nem szarsz bele. Lehet hogy kicsit későbben kapod meg mint a többiek de nem maradtál le semmiről.
Hajrá és ne add fel
Őszintén szólva zavarna
Azért az érettségi a minimum...
A páromnak sincs érettségije és egyáltalán nem zavar, pedig én egyetemre járok és még itt is színötös vagyok.:D
Nem az érettségi fogja megadni, hogy mennyire vagy értelmes vagy tapasztalt. Ez nem a tudásodat tükrözi, hanem azt, hogy mennyire bírtad begyakorolni a feladatsorokat meg mennyi szerencséd is lesz a feladatokat illetően. A párom sose szeretett iskolapadban ülni. Van egy szakmája amiben elhelyezkedett és már most jobban keres, mint én valaha diplomával.
Úgyhogy szerintem egyáltalán nem mérvadó, nem ez fogja megmutatni, hogy ki mennyire intelligens. :)
Így nem zavarna. Ha nem szeretné befejezni, és nem tesz a saját fejlődésért, akkor igen, zavarna. Aki pedig erre beszól, az nem toleráns, empatikus, olyannal nem is foglalkoznék! Hajrá, küzdj meg érte! És ha teheted, majd tanulj még tovább! ;)
30 N
Nálam sajnos vagy nem sajnos még a diploma megléte (vagy az egyetemre járás, és a közeljövőben történő diplomaszerzés) is "elvárás" :(
Szóval igen, engem zavarna, ha egyáltalán nem szerezne érettségit vagy nem akarna továbbtanulni. Ha estin leérettségizne az illető, majd 2 év csúszással le is diplomázna, úgy nyilván nem zavarna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!