Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk (lányok)! Mit gondoltok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (lányok)! Mit gondoltok az ilyen lányról?

Figyelt kérdés
Aki úgy nevet hogy csapkod,és ordít. Ha beszélünk egy társaságban és "megérkezik" olyan hangosan, szinte ordítva beszél hogy mindenkinek abba "kell" hagynia a beszédet, mert amúgy sem hallaná senki. Sosem érdekli ha más beszél mindig ordít, vagy vihog-csacsog. Engem ez kifejezetten zavar, hogy nem lehet normálisan és kulturáltan beszélgetni, de úgy vettem észre hogy az osztály nagy része teljesen normálisnak tartja és ha megérkezik már alapból elhallgatnak. Velem van a baj, és ez a normális?

2020. okt. 24. 16:36
 1/8 anonim válasza:
100%
Nem normális. Valószínűleg valami miatt így akarja magára felhívni a figyelmet. Feltűnési viszketegség :D nem kérdezte még meg tőle senki, hogy miért acsít állandóan?
2020. okt. 24. 16:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem Írni, hogy mindig okoskodik, úgy hogy nem ismeri a témát, és ha elmondod a véleményed nem fogadja el. Pl. valahogy felhozódott a melltartó méret téma lány öltözőben, és én mondtam hogy nekem B, és C kosaras is van, és ez egy kicsit fura mert stb. Erre elkezdi sipítozni hogy ne legyek már ilyen kis butuska a betű a a test"kerületét" jelzi, a szám jelenti a kosarat. És hiába mondtam neki hogy szerintem nem igaz, de nem szeretnék vitázni, csak tovább folytatta. Elég komolytalan, röhög mindenen pl. olyanokat mond hogy idegesíti ez a gyerek küldjük el Auswitzba haha.

Nem vagyok elfogadó típus és ez normális, vagy tényleg fura?

2020. okt. 24. 16:52
 3/8 anonim válasza:
100%
Fú elég nehéz eset lehet. Én pl elég nehezen tudom tolerálni az ilyet. Ha okoskodik, mondd neki, hogy bizonyítsa be, h9gy6 neki van igaza. Ha van mobilneted pl, akkor guglizz rá.
2020. okt. 24. 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mély komplexusai vannak, az én osztályomban is volt egy ilyen, ha tüsszentett azt is direkt olyan hangosan hogy két utcával lejjebb is hallották. Nálunk is udvarias volt mindenki és nem szóltak rá. Az nem okoskodott csak kirakta a kannáit, volt akinél ez sikerrel elterelte a figyelmet az arcáról mert jó sokan meghúzták. Jó sokszor égett mint a benzinolaj de szerintem ahhoz is túl buta volt hogy ezt észrevegye.

Kerüld őt el jó messzire és valahogy vészeld át a vele töltött éveket.

2020. okt. 24. 18:16
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat jöhetnek még!

Igazából én csak azt furcsállom hogy kb 5-6 ember tartja ezt kellemetlennek a 36 fős osztályunkból, a többiek szinte felnéznek rá, és ámulattal nézik minden tettét.

2020. okt. 24. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
én is úgy gondolom, mint az előttem lévóek, csak azt jegyezném még meg, hogy az osztálytársaidnagy része már elfogadták őt, amilyen, és biztos vannak többen, akik nem nagyon kedvelik ezt a tulajdonságát, de nem szólják meg, elfogadják őt
2020. okt. 24. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Én szivesen megismerném. :D
2020. okt. 27. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:
GYerekkorába biztos kocsmába hordták, nem játszótérre.
2020. okt. 28. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!