Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, hogy ne hozzon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne hozzon ennyire zavarba?

Figyelt kérdés

Legutóbb amikor azzal a sráccal beszéltem aki tetszik, olyan zavarban voltam, hogy remegett a kezem és szerintem tiszta vörös voltam és hülyeségeket magyaráztam.

Mit tegyek, hogy ez abba maradjon?

2020. okt. 20. 17:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezen túl kell lépni, majd ha igazán komolyra fordulnak a dolgok egyegy fiúval, amikor már igazi, mély érzéseid lesznek, túl tudsz kerekedni ezen a zavartságon.

Sajnos bevált tippet nem tudok mondani ez ellen...

Viszont kitartást hozzá!😊

2020. okt. 20. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondja az első, de szerintem nem jelent problémát, ha eleinte zavarban vagy, sok esetben aranyosnak is találhatják. Plussz ez hozzásegíthet ahhoz, hogy szavak nélkül megmutasd az érzéseid.
2020. okt. 20. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!