Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális nők! Akik szintén aszexuális nőt keresnek,
nektek sikerült társat találni?
Figyelt kérdés
Ha igen, hol találtatok egymásra?
Régóta keresem aszexuális női társamat, de sikertelenül.
Nem pont aszexuális, inkább kisebb libidójú vagyok, de nem találtam még partnert :/
2021. júl. 4. 22:24
2/12 anonim válasza:
lassan beérsz abba a korba, ahol alapból 0 a nők libidója
2021. júl. 4. 22:25
3/12 anonim válasza:
Eddig nekem sem sikerült, bár nem is annyira próbálkoztam a párkereséssel. Néhány lánnyal beszéltem itt az oldalon, amikor még nem tudtam magamról, hogy aszexuális vagyok, ezekből persze nem is lett semmi. El is engedtem a dolgot, egyébként sem könnyű párt találni, hát még ilyen nehezített feltételek mellett. :D
2021. júl. 5. 08:09
4/12 anonim válasza:
Bocsánat hogy idepofátlankodok és nem is vagyok érintett a témában, csak szembejött velem a kérdés. És eszembe jutott, hogy ennek így végülis mi az értelme? Lakótársakként élnétek együtt vagy hogy kell ezt elképzelni? Mármint, azonos neműeknél amúgyse nagyon vágom ezt a szex témát hogy hogyis van, de hogy ebbe még az aszexualitás is bejátszik, egyszerűen elképzelni nem tudom hogy akkor ebben így mi lenne a kapcsolat.
2021. júl. 5. 13:37
5/12 anonim válasza:
Ha nem értesz hozzá, akkor miért nem olvasol róla és tájékozódsz? Már mondjuk az is beszédes, hogy az azonos neműek közti szexuális részt sem tudod elképzelni... Biztos a romantika, az érzelmi és intellektiális vonzalom, a belsőséges szenvedély és testiség nélküli szerelem megélése is mind idegen fogalmak a számodra. Szomorú, mert ezek jó esetben egy hetero párkapcsolatban is jelen vannak. Ezek szerint a tiédben nem, de akkor most el is mondtam mi a különbség a lakótársi és az aszexuális társsal való együttélés közt.
2021. júl. 5. 13:53
6/12 anonim válasza:
#5 Kikérem magamnak, hogy engem, vagy a kapcsolatomat bíráld. Honnan veszed ehhez a bátorságot? Tudsz rólam bármit is? Feltettem egy kérdést. Igen, nem olvastam utána mert nem vagyok érintett a témában és különösebben nem is érdekel, ez csak akkor fogalmazódott meg bennem, amint megláttam a kérdés címét. De már bánom :/
2021. júl. 5. 13:59
7/12 anonim válasza:
Feltettél egy kérdest, amihez finoman odabiggyesztetted, hogy szerinted az aszexuális kapcsolat és a lakótárssal való együttéles közt nincs különbség. Ha meg annyira nem érdekel, hogy 2 átolvasást szánj rá, akkor miért is számít a válasz?
Ja igen, bocs ha beleléptem a lelkivilágodba. ;) Ha ennyire magadra tudod venni, valószínű van benne valami igazság :D
2021. júl. 5. 14:06
8/12 anonim válasza:
4-es,szóval neked csak a szex tesz kapcsolattá egy kapcsolatot? Aszexuálisként ugyanúgy vonzódhatsz valakihez érzelmileg, lehetsz szerelmes, vágyhatsz a másik közelségére (csók, összebújás, kinek mi fér bele), egyedül a szex az, ami nem játszik. Nem annyira bonyolult ez.
2021. júl. 5. 14:12
9/12 anonim válasza:
Ugorjon mindenki nekem, csak mert feltettem egy quva kérdést!!!!! Nem, ismétlem nem csak a szex fontos egy kapcsolatban, viszont én speciel szex nélkül nem tudom elképzelni. Ezért kérdeztem. De ha mindenki csak támadni tud, értelmes választ nem, csak személyeskedik meg engem néz le akkor ennyi. Felesleges volt és mint írtam, már bánom. Befejeztem veletek.
2021. júl. 5. 14:18
10/12 A kérdező kommentje:
kedves 9. úgy kell valahogy elképzelni, hogy tetszik külsőre a másik, vonzó, csók ölelés, bújás, közös program, mint egy "rendes" párkapcsolatban belefér. esetleg néha szex(alacsony libidójúaknál.)
összepasszolunk mint egy rendes pár csak nincs szex.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!