Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Anyagiasság hasonlóan jellemzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyagiasság hasonlóan jellemzi a férfiakat is, mint a nőket?

Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 19:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
A nők nem anyagiasak, hanem felszínesek. A kinézetre hajtanak, nem a pénzre.
2021. júl. 4. 20:59
 12/20 anonim ***** válasza:
96%

10

Ez mind szép is jó, de ezek hol vannak leírva? Van erről egy tanulmány? Mert én a való életben mást tapasztalok..annyira bírom, hogy az incelek próbálják megmagyarázni mi alapján keres kapcsolatot egy nő miközben 1 hétnél tovább egy nőt se tudtak megtartani.De ha mégis ennyire tudjátok akkor arra egy magyarázat van..látens homoszexuálisok vagytok és titokban a férfi nemet is vonzónak tartjátok ezért mertek beszélni a nők nevében is.

20F

2021. júl. 4. 21:12
 13/20 anonim ***** válasza:
69%

#12: A külsővel támasztott felső 20%-ról van, a világ legnagyobb társkeresője, az OkCupid készítette. Azt hiszem kellően reprezentatív, hogy míg a férfiak normál eloszlás szerint pontozták a nőket 1-től 10-ig terjedő skálán, addig a nők a felső 20%-ot tartották átlagosnak és átlag felettinek, az alsó 80%-ot pedig átlag alattinak. Ebből pedig egyenesen következik, hogy ha egy nő szájából itt névtelenül, arctalanul, KÉP NÉLKÜL hallod azt, hogy "Én csúnya pasival jöttem össze, mert a lelkébe szerettem bele." az bőven lehet egy 6/10-es vagy 7/10-es pasi, mivel ez már a nő szemében csúnya. De ha egy nőnek ezt mondod, akkor ő a SAJÁT SKÁLÁJA SZERINTI 6/10-es vagy 7/10-es férfira gondol, ami valójában az OBJEKTÍV (teljes férfipopulációt lefedő) skálán nézve 9/10 és 10/10 közötti. Így nyilván cáfolni fogja és kikéri magának, mert még a feltételezés is sértő.

Közben meg ugyanarra gondoltok mindketten, csak eltérő mértékegységet és viszonyítási pontot alkalmaztok.

Ugyanemiatt sértődnek meg a nők, amikor egy átlagos lányra azt mondjuk, hogy átlagos, mégis dugható kategória. Mert a női skála a fejében a kettőt nem tudja egy lapon említeni.

Míg mi pontosan tudjuk, hogy ez az 5/10 feletti nőket jelenti és attól, hogy bottal sem piszkálnánk meg például őt: [link] attól még igenis LÉTEZIK, tehát fenn kell tartani valakinek az 1/10-es helyet is.

A pénznél egyébként ugyanez figyelhető meg, mikor kijön egyesekből ez a "lakás, kocsi meg x összegű fizetés alap" dolog meg az "ez meg az minimum férjen bele".

Itt sem azzal van a bajom, hogy van egy akármekkora igénye a nőnek, hisz nekem is van, ezért teremtettem meg MAGAMNAK, mert nem akarok lepukkant panellakásban lakni, sajátban sem, nemhogy albérletben és örülök neki, ha nincsenek fillérgondjaim és néhány 1-2 millió nem akkora tétel (még ha nem is esik jól).

DE az nagyon bántja a valóságérzékelésemet, amikor erre a szintre az ÁTLAG vagy az ALAP szavakat használják.

Mert elhiszem én, hogy idealizmus meg "értsd úgy, ahogy én értem", de véleményem szerint a nyelv azért alakult ki, hogy át tudjuk a másik számára HITELESEN vinni a gondolatunkat, szavak formájában.

Ezért vannak SI mértékegységek, mert nemhogy piramisok meg modern építmények, de kunyhók se nagyon épültek volna, ha "kicsi, közepes, nagy meg hatalmas" mértékegységekkel dolgoztak volna a mérnökök és matematikusok.

És ezért vannak még a kevésbé egzakt területeken is nyelvtani és szótári definíciók.

2021. júl. 4. 23:09
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
l..rom mit végzett, mit dolgozik, mennyit keres. Engem az összhang és kémia, megbízhatóság, tervezhetőség érdekel
2021. júl. 5. 10:07
 15/20 anonim ***** válasza:
30%
Az anyagiasság nem, inkább más téren felszínesek / óvatoskodók / válogatósak.
2021. júl. 5. 13:01
 16/20 anonim ***** válasza:
54%
Mert a nők nem....
2021. júl. 5. 16:29
 17/20 anonim ***** válasza:
10: Azt ne magyarázd már, hogy a világon csak Andy Vajnának volt nője, mert a kérdést is leírtad. Tehát apukádnak is volt, valószínű nem Andy Vajna és nem is Lőrinc volt!
2021. júl. 19. 19:58
 18/20 anonim ***** válasza:
61%

17: Így van, rá - és az emberek 80%-ára vonatkozik a következő: "És aki egyik tengelyen sem tartozik bele a felső 20%-ba, ott elég erősen meg kell alkudni minden téren."

Ha nő vagy vagy sikeres férfi, akkor sosem tudod meg, milyen érzés. Ahhoz tudnám hasonlítani, amikor KIVÉTEL NÉLKÜL mindegyik nővel, akivel közlebb kerültök egymáshoz van valami probléma - ez a mai világban azért lett sokkal hangsúlyosabb, mert régen a faluban ismerkedett az ember kb. 5 nővel akiből kiválasztotta a Marist, most meg akár 200+ randin is túl lehet úgy, hogy se szex (miközben tele a világ könnyűvérű nőkkel), se kapcsolat (miközben kapcsolatfüggőkkel is tele a világ).

És, hogy elkerüljük a félreértéseket: nem CSAK szerintem, hanem mások szerint is ultragáz nőkről beszélek. Szóval nem az van, hogy Molnár Krisztiánnak nem felel meg más, csak a Palvin Barbi, de még az sem, amikor Brad Pitt nem adja Angelina Jolie alá, de még diplomája is legyen meg még jó pár belső tulajdonság.

Szóval női oldalon nem lehet megfeleltetni azzal, amikor a 150 kilós 3 gyerekes dömper szeretne magának kigyúrt kreol pasit 180 felett vagy köt bele mondjuk a kopaszodásba, ahogy azzal sem, amikor a 3 diplomás 4 nyelven beszélő hercegnő várja "csak" el ugyanazt, amit ő is ad és csodálkozik, hogy ennek önmagában is "csak" a férfiak kevesebb, mint 1%-a felel meg, hiszen ő maga is "csak" a felső 1%-ban van. Szomorú? Igen, de attól még EZ A REALITÁS, ha nem tetszik lehet keresni másik bolygót, párhuzamos univerzumot vagy célzottan olyan helyeken ismerkedni, ahol nem vegyül a pórnéppel. Mi se zúdítjuk rá a randipartnereinkre, hogy milyen nők keresnek társat olyan magabiztossággal, hogy az már fáj.

És szintén a félreértések elkerüléséért, nem akarok semmit túlsúlyos nőktől, pusztán nyitott szemmel járok a világban és látom, amit látok.

2021. júl. 20. 08:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Mekkora istentelen megkeseredett lúzernek kell lenni ahhoz, hogy meg legyünk győződve róla, hogy csak a top pasiknak van társuk? Jézusmari.
2021. júl. 20. 16:35
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

"Mekkora istentelen megkeseredett lúzernek kell lenni ahhoz, hogy meg legyünk győződve róla, hogy csak a top pasiknak van társuk?"

Olyannak, aki bármikor bebizonyítja neked, hogy ez sajnos így van.

A "társ" definícióját pedig ott húzom meg, hogy bizonyos (reális) BMI index alatti (tehát a ducikat nem zárom ki, de tehén azért ne legyen, illetve ha magasabb, mint én, akkor legalább ne legyen szélességben is kétszer akkora), normális ápoltságú (tehát nem fogatlan csöves), szalonképes (nem kell diploma, még a 8 általános is elég, ha nem járat le az utcán, ismerősök előtt meg mindenhol) és egészséges szexuális életű (tehát nem aszexuális vagy extrém alacsony libidójú, lassan akár még az orális szexről is hajlandó vagyok lemondani, de hát a szex az fontos), vállalható életkorú (ha fiatal akkor korához képest azért komolyabb gondolkodású, nem hetente másba szerelmes bulizós, illetve ha idősebb, akkor nem várja el, hogy én fiatalabbként azon a szinten legyek anyagilag mint ő és ne legyen teljesen kiélt, 5-10 évvel idősebbnek kinéző) mondjuk 18 és 40 közötti, gyerektelen (más gyerekét nem akarom nevelni, tudom, ez nagyon nagy probléma és az életkor előrehaladtával egyre kikerülhetetlenebb, de ehhez ragaszkodom) nő, akivel normálisan együtt tudunk élni, KOMMUNIKÁLNI, tehát ha van is vita, veszekedés, vagy egyet nem értés, a kapcsolat legalább, több mint 50%-a KÖLCSÖNÖS boldogságban telik el.

Szóval ja, nyilván megkeseredett lúzer vagyok, mert nem ugrok rá az első olyan nőre, aki ezeknek a hihetetlenül magas elvárásaimnak nem felel meg.

2021. júl. 20. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!