Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ami a lúzer férfiaknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ami a lúzer férfiaknak a barátzóna, az a lúzer nőknek a szexkapcsolat?

Figyelt kérdés

A barátzóna ugye arról szól, hogy a lúzer pasas szeretne szexelni a jócsajjal, de az lekoptatja, hogy csak barátnak akarja a pasit. A csávó belemegy, és titkon reménykedik, hogy ha a jónő kedvére tesz, akkor majd csak összejön a szex is.

A szexkapcsolat ennek az inverze: a lúzer csaj szeretne párkapcsolatot a menő alfacsávóval, de az lekoptatja, hogy csak szexre akarja a csajt. A bige belemegy, és titkon reménykedik, hogy ha a jópasi kedvére tesz, akkor majd csak összejön a párkapcsolat is.

2021. júl. 4. 10:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
92%

20

Egyrészt, 170 centihez tökéletes a 60 kiló, és én is heti 5-6 órát edzem. Nincs olyan, hogy jön a karantén és felszedek 10 kilót, mert van önfegyelmem, valamint otthon is rommá edzettem magam végig, amíg nem volt konditerem.

Másrészt pedig nem hajtok senkire, mert mint leírtam, van párom.

Nem tudom, honnan táplálkoznak az olyan téveszméitek, hogy majd ti jól belerúgtok itt emberekbe, és majd a ti szavaitoktól itt bárki mást fog gondolni magáról. Nem értem, mit akartál a vájkálással, hogy én hány kiló vagyok.

2021. júl. 4. 18:02
 22/34 anonim ***** válasza:
0%
"170 centihez tökéletes a 60 kiló" téged is jól átvágtak :D Maximum a BMI agyrém szerint normális, értsd úgy hogy nem kapsz miatta szívrohamot és cukorbetegséget így egyből, de azt fogd szépen fel hogy NEM SZÉP. Akármivel is etet a feminista média. Nem szép, nem jó csaj, nem jó alak. Ennek megfelelően értékeld magad, azokhoz képest akik iránt epekedsz te egy senki és semmi vagy. Ne gyere a "pároddal" mert ha igaz lenne akkor nem vergődnél itt. Nyilván porig alázott néhány alfa a lötyi testeddel és a szebbet választotta helyetted. Jogos volt, ti nők is megértek egy misét hogy mit csináltok nemcsak a szintetek alatti de még a ti szinteteknek megfelelő férfiakkal is (felfelé akartok választani).
2021. júl. 4. 18:34
 23/34 anonim ***** válasza:
94%
Ne már... 170 cm-hez 60 kg, heti 5-6 óra edzés mellett bomba alak lehet, kivéve, ha alig van melle. A mozgás nélküli 60 kg kelthet esetleg plötyi benyomást, de még az sem feltétlenül, egyéni adottságok kérdése. Én 170 cm-hez 47 kg vagyok, gyakorlatilag nulla mozgással, és elég gusztustalan piszkafa alakom van (lapos is vagyok), jól látható, hogy minimum! az 55 kg-t el kellene érnem, hogy vállalható legyek.
2021. júl. 4. 19:16
 24/34 anonim ***** válasza:
91%

Szerencsétlen kis incel nyomorultak a szintjeikkel, alfázással, fröcsögéseikkel... de esküszöm szórakoztatóak ahogy dühöngenek, hogy ez is hogy meg akarná szabni hogy kire van, illetve nincs joga egy nőnek a tekintetét vetnie 😂 Szánalmas kis görcsök 😂 Nem csoda hogy nem kellenek senkinek.

A felfelé választást meg meccseljétek le nemetek szebbik példányaival. Kötelezzétek őket valahogy arra hogy úgy válasszanak ahogy ti elképzelitek. Mondjuk nehéz lesz mert nektek az átlagos vagy az alatti nő az palvinbarbi, az átlagférfi meg egy csúf kis gnóm, és szerintetek így illenek egymáshoz (számtalanszor röhöghettünk már fotókon itt, hogy milyen az átlagos lány akinek örülnie kéne ha a szerintetek átlagos fiú - egy szönyszülött - egyáltalán ránéz 😂)

2021. júl. 4. 19:38
 25/34 anonim ***** válasza:
43%
Nem, a baratzonaban benne van az hogy akár undinak tart, hozzád se nyúlna szóval nem ugyanaz a szint
2021. júl. 4. 20:37
 26/34 anonim ***** válasza:
22: öcsém, ez a gyógyszer aztán messzire gurult. Ezmiez a vergődés? 😂
2021. júl. 5. 11:05
 27/34 VincentLaw ***** válasza:
34%

Szerintem adottságok és alkat kérdése, hogy a magasság és a súly kombó milyen összképet tud adni. Valakinél jól néz ki a 170/60, valakinél nem.

Én speciel a 170/47-et választanám így látatlanba (ízlések és pofonok, szeretem a "piszkafákat", valaki meg a 170/60-at választaná)

Pasiként én 168/61 vagyok, de most látok magamon egy kicsi hasat, amit el szeretnék tüntetni, mert nem tetszik nekem. Más meg azt monda rám, hogy gebe vagyok, pedig nem érzem magam annak.

2021. júl. 5. 13:03
 28/34 anonim ***** válasza:
92%

"fogd szépen fel hogy NEM SZÉP."

Összehugyoznád magad, ha egy 170/60-as nő csak rád nézne.

2021. júl. 5. 15:35
 29/34 VincentLaw ***** válasza:
0%

Nálam volt ilyenre példa, csak az illető nagyon nem jött be. Az más kérdés, hogy a visszautasításra egy nem túl szimpatikus stílusa jött elő, olyan végkicsengéssel (nem mondta ki így, csak eléggé egyértelmű volt), hogy örülnöm kéne, hogy valaki egyáltalán szóbaáll velem, meg mi az, hogy visszautasítom. Én ennél a stílusnál "hugyoztam össze magam" majdnem.

2021. júl. 6. 09:29
 30/34 anonim ***** válasza:
49%

Kommentek fele uncsi veszekedés, így lehet hogy vótmá.

Kérdező szerintem jól látod a helyzetet, csak azzal egészítem ki hogy ha egyszer-egyszer kínálnak meg valakit barát zónával vagy csakszex-szel, az a másik félen múlik kizárólag. Csak az a lúzerség ha valaki ezt elfogadja.

Ha viszont többször is ilyen szerepekbe kerül, annak az okát érdemes kideríteni és dolgozni rajta... akkor megintcsak nem lesz lúzerség.

2021. júl. 7. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!