Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ami a lúzer férfiaknak a barátzóna, az a lúzer nőknek a szexkapcsolat?
A barátzóna ugye arról szól, hogy a lúzer pasas szeretne szexelni a jócsajjal, de az lekoptatja, hogy csak barátnak akarja a pasit. A csávó belemegy, és titkon reménykedik, hogy ha a jónő kedvére tesz, akkor majd csak összejön a szex is.
A szexkapcsolat ennek az inverze: a lúzer csaj szeretne párkapcsolatot a menő alfacsávóval, de az lekoptatja, hogy csak szexre akarja a csajt. A bige belemegy, és titkon reménykedik, hogy ha a jópasi kedvére tesz, akkor majd csak összejön a párkapcsolat is.
"én igazából csak szántam, lenéztem őket, egy pillanatig sem gondoltam, hogy ez az én saram"
Ha nem sértette az egódat, miért bizonygatod, hogy mennyivel jobb pasit fogtál ki aztán?
Szimpla tényközlés. Meg igazából erre is reakció, amit te magad írtál:
"A szexkapcsolat ennek az inverze: a lúzer csaj szeretne párkapcsolatot a menő alfacsávóval, de az lekoptatja, hogy csak szexre akarja a csajt. A bige belemegy, és titkon reménykedik, hogy ha a jópasi kedvére tesz, akkor majd csak összejön a párkapcsolat is."
Ha akkora lúzer csaj lennék, akkor nem kellenék párkapcsolatra akár jobbaknak is. Szóval itt megdőlt az egész, legalábbis az én részemről.
14
Marhára nem érdekel amúgy. :D Igazából arról szól az egész, hogy a férfiak többsége akár ronda nőkre is hajlandó nyálzani, szex reményében puncsolni, innentől értékét veszíti a rajongásuk, bókjaik.
Viszont a lúzerezést marhára unom, meg azt, hogy még mindig azt képzelik egyesek, hogy majd ilyen-olyan jöttment alakok behatárolják valakinek az értékét, vagy esetleg ha én xy-nak csak szexre kellek, akkor majd magamba fogok nézni. A 21. században jó lenne ezeket eltörölni. Az értelmetlen kettős mércékkel együtt.
16
Ez csak a legbutább férfiak álomképe.
Max. akkor övé a világ, ha qrva vagy minimum netqrva akar lenni, és akkor is csak a legprimitívebb értékrend szerint "övé a világ".
170 centihez 60 kg.
De amúgy komolyan azt hiszed, hogy bármit mondasz te itt nekem ez alapján, attól nekem kisebb lesz az arcom? :D Komolyan kérdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!