Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ami a lúzer férfiaknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ami a lúzer férfiaknak a barátzóna, az a lúzer nőknek a szexkapcsolat?

Figyelt kérdés

A barátzóna ugye arról szól, hogy a lúzer pasas szeretne szexelni a jócsajjal, de az lekoptatja, hogy csak barátnak akarja a pasit. A csávó belemegy, és titkon reménykedik, hogy ha a jónő kedvére tesz, akkor majd csak összejön a szex is.

A szexkapcsolat ennek az inverze: a lúzer csaj szeretne párkapcsolatot a menő alfacsávóval, de az lekoptatja, hogy csak szexre akarja a csajt. A bige belemegy, és titkon reménykedik, hogy ha a jópasi kedvére tesz, akkor majd csak összejön a párkapcsolat is.

2021. júl. 4. 10:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
78%
Volt olyan csávó, aki nyíltan megmondta, hogy tőlem csak szexet akar, de ettől nem vagyok lúzer. Akármennyire is hergelődik ezen némelyikőtök, én igazából csak szántam, lenéztem őket, egy pillanatig sem gondoltam, hogy ez az én saram, mert ő "menő alfa". Érdekes mód akadtak sokkal jobb pasik mindig is, akik meg komolyat is akartak tőlem, nem véletlenül vagyok kapcsolatban 8 éve az egyikkel. :)
2021. júl. 4. 11:51
 12/34 A kérdező kommentje:

"én igazából csak szántam, lenéztem őket, egy pillanatig sem gondoltam, hogy ez az én saram"

Ha nem sértette az egódat, miért bizonygatod, hogy mennyivel jobb pasit fogtál ki aztán?

2021. júl. 4. 14:27
 13/34 anonim ***** válasza:
73%

Szimpla tényközlés. Meg igazából erre is reakció, amit te magad írtál:

"A szexkapcsolat ennek az inverze: a lúzer csaj szeretne párkapcsolatot a menő alfacsávóval, de az lekoptatja, hogy csak szexre akarja a csajt. A bige belemegy, és titkon reménykedik, hogy ha a jópasi kedvére tesz, akkor majd csak összejön a párkapcsolat is."

Ha akkora lúzer csaj lennék, akkor nem kellenék párkapcsolatra akár jobbaknak is. Szóval itt megdőlt az egész, legalábbis az én részemről.

2021. júl. 4. 14:37
 14/34 anonim ***** válasza:
0%
13: Igazából manapság már elég nehéz lúzer csajnak lenni. Ha nem vagy 90kg fölött, menő csaj vagy online.
2021. júl. 4. 14:45
 15/34 anonim ***** válasza:
63%

14

Marhára nem érdekel amúgy. :D Igazából arról szól az egész, hogy a férfiak többsége akár ronda nőkre is hajlandó nyálzani, szex reményében puncsolni, innentől értékét veszíti a rajongásuk, bókjaik.

Viszont a lúzerezést marhára unom, meg azt, hogy még mindig azt képzelik egyesek, hogy majd ilyen-olyan jöttment alakok behatárolják valakinek az értékét, vagy esetleg ha én xy-nak csak szexre kellek, akkor majd magamba fogok nézni. A 21. században jó lenne ezeket eltörölni. Az értelmetlen kettős mércékkel együtt.

2021. júl. 4. 14:50
 16/34 anonim ***** válasza:
18%
15: Én is unom egyébként a lúzerező férfiakat. Aki nő, az ma automatikusan királynő csak ezzel. Ővé minden, gyakorlatilag az egész világ.
2021. júl. 4. 15:13
 17/34 anonim ***** válasza:
69%

16

Ez csak a legbutább férfiak álomképe.

Max. akkor övé a világ, ha qrva vagy minimum netqrva akar lenni, és akkor is csak a legprimitívebb értékrend szerint "övé a világ".

2021. júl. 4. 15:18
 18/34 anonim ***** válasza:
17%
15: Hány kg vagy?
2021. júl. 4. 15:18
 19/34 anonim ***** válasza:
69%

170 centihez 60 kg.

De amúgy komolyan azt hiszed, hogy bármit mondasz te itt nekem ez alapján, attól nekem kisebb lesz az arcom? :D Komolyan kérdem.

2021. júl. 4. 15:27
 20/34 anonim ***** válasza:
15%
19: azt mégis hogy gondolod hogy 60 kilós nőként alfákra hajlasz? hogy nem sül le a bőr arról a nagy pofádról, hogy egy srác heti 5-6 órát szop a teremben, sportol, tesz a testéért te pedig csak úgy alanyi jogos igényt formálsz? jön egy karaténidőszak és máris felkapsz 10 kilót és már simán koca kategória is vagy. nem csoda, hogy csak szexre vagy jó...nekem arra se kellenél.
2021. júl. 4. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!