Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék ismerkedni animés/g...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni animés/geek/gamer/cosplayer lányokkal?

Figyelt kérdés

Covid alatt elkezdtem Tinderezni, de egyáltalán nem érzem magam kompatibilisnek a felhozatal nagy részével. És ilyesféle lányokkal szinte nem is találkoztam az appon.

Módfelett örülnék, ha a leendő párommal órákig lehetne Playstationözni, megnézni egy-egy animét ha úgy adódik. Külsőre is vannak ezek a stílusbeli jellegzetességek, mint a színes haj például. Na ez utóbbi is nagyon tetszetős számomra.

Legutóbbi ilyesféle lány akivel randiztam a munkatársam volt:D De pl a témákhoz kapcsolódó FB csoportokban meg csak nem írhatok rá random lányokra:D Szóval passz.

2021. júl. 2. 15:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat! Hangzottak el jó ajánlások!

„ Nem a ruha teszi az embert, tudod 😉“

Ezzel viszont nem értek egyet. A külső igenis számít. A külső szerves része pedig az öltözködés és a frizura is.

Másrészt pedig szinte mindenkinek van valamiféle zsánere. Nem gondolnám, hogy bűn lenne, ha ehhez közeli külsőt preferál az ember párkeresésnél.

Egyébként az említett lánynak pont kék rövid haja volt:D Nem látok nagy különbséget a színes haj és aközött, hogy bőven van tetoválásom látható helyeken és hogy az (itthon) megszokottól eltérőbben öltözködök.

Attól hogy valaki elmúlt 20 éves még ugyanúgy lehet önazonos a hétköznapokban is öltözködés, megjelenés terén.

2021. júl. 2. 20:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!