Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni animés/geek/gamer/cosplayer lányokkal?
Covid alatt elkezdtem Tinderezni, de egyáltalán nem érzem magam kompatibilisnek a felhozatal nagy részével. És ilyesféle lányokkal szinte nem is találkoztam az appon.
Módfelett örülnék, ha a leendő párommal órákig lehetne Playstationözni, megnézni egy-egy animét ha úgy adódik. Külsőre is vannak ezek a stílusbeli jellegzetességek, mint a színes haj például. Na ez utóbbi is nagyon tetszetős számomra.
Legutóbbi ilyesféle lány akivel randiztam a munkatársam volt:D De pl a témákhoz kapcsolódó FB csoportokban meg csak nem írhatok rá random lányokra:D Szóval passz.
Miért lenne ciki? Sokaknak bejön az ilyesmi. Vagy te vagy az az ember aki minden facebook kommenthez odaírja, hogy menjenek a gyerekek inkább kapálni csak mert a saját életed nem olyan mint amilyet szerettél volna és ezért másokon próbálod ezt kiereszteni? :D
Kérdezőnek pedig: menj el mondoconra, ott sok ilyen emberrel tudsz ismerkedni (kell védettségi igazolvány), ehhez kapcsolódó facebook csoportok is vannak, pl az animefanok ismerkedő és társkereső csoport.
„ na de egy parkapcsolatot erre epiteni?“
Micsoda ördögtől való szánalmaskodás, hogy a szabadidős elfoglaltságom egy részében szeretném, ha partner lenne a barátnőm…:D
egyetlen egy baj van ezzel, kedves kérdező
férfiakból jóval több ilyen van, mint nőből
jóval nagyobb rájuk a kereslet, mint pl. rád
Mondocon, tematikus csoportok, stb.
Én nem cosplayezek, de szívesen videojátékozok a párommal és szívesen nézek jó animéket, a párom egy közös haverunknál egy házibulin ismert meg. Csak tippként írom, ha vannak ilyen témában érdeklődő barátaid, akkor el lehet velük menni ide-oda, megismerni új embereket. Ha kapcsolat nem is egyből, haveri/baráti kapcsolatok összejöhetnek simán. :)
Akár itt is.
Merre fele laksz? :)
Én szeretem az animéket, és jelenleg a retro konzolos (GBA, NDS, PSP) játékokra vagyok ráfüggve. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!