Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ember elmegy amellett, akibe fiatalon igazán szerelmes volt, akkor örökké bánni fogja, akkor is, ha talál végül valakit, akivel összeházasodik?
31!
Kb. egy szót sem értettél abból, amit írtam és megint tele vagy logikai és következtetési hibákkal.
"... mivel tudnád bebizonyitani azt, hogy nincs..."
Miért, te tudod bizonyítani, hogy van?
Eleve hülyeség a felvetésed, hogy ez bizonyítani kellene.
Másként gondolnak az igazira a tinik és másként a felnőttek. (Aki gyerekként gondolkozik, az nem felnőtt, mindegy, hogy hány éves. Csak úgy 25 éve alatt megbocsátható a gyerekes gondolkozás.)
"...maximum azt, hogy a te életedben nincs..."
Félremagyarázásból jár a csillagos ötös! Gondolkozz egy kicsit és akkor talán rájössz, hogy inkább az ellentéte igaz!
"...szerintem teljesen logikus, hogy egy intenziv hormonsokkot egyszer tud az ember átélni..."
Tehát van egy teljesen alaptalan feltételezésed, amit tényként fogadsz el. Ez érvként nagyon gyenge. Semmilyen logika nincs emögött.
"A másik : az igazit nem mindenki arra érti, amire te..."
Igen, a tinik és talán még 20-on évesek képesek halálosan komolyan gondolni, hogy az igazi lehet az is, akivel még egy szót sem váltottak. De most a felnőtt párkapcsolatok csoportban vagyunk. Egy felnőtt pedig tudja, hogy a puding próbája az evés.
"Hol van ez leirva kőbe vésve, hogy csak akkor igazi, ha életed végéig vele maradtál ?"
Sehol, de nem is írtam ilyet. :)
"tudom, hogy ő lett volna az ideális társam egy életre"
Akkor is tudtad? Ő is tudta?
Miért nem jöttetek össze?
15. "Senki sem annyira különleges és egyedi, hogy egész életedben utána vágyakozz, ha vége lett.
Kérdező! Ha te szakítottál, akkor valami mégsem volt jó neked.
"Nem akarom leírni, hogy miért szakítottam vele, nem is lényeges. Túl gyáva vagyok az élethez, túl sok hülyeségtől félel mér jóelőre."
Akkor és ott ezt tudtad tenni.
Ezt el kell fogadni.
Most már biztosan jobban meggondolod, hogy nem tudhatsz előre semmit, ha ott és akkor jó, akkor ki a fene akar kilépni belőle?
17. " Többször is próbálkoztam nála utána, akkor még, amikor nem volt senkije.
Utána már késő. Te szakítottál. Mikor nem gondoltad komolyan, amikor szkítottál, vagy amikor újra próbálkoztál? Így már nem működik a játék, hogy egyszer így gondoljuk, és máskor úgy. (Mert ez nem játék, és senki sem játékszer.)
18. soha nem fogja tudni, hogy miről maradt le
Jobb lenne, ha tudná?
Mindenki lemarad valamiről, de ami ott és akkor nem kellett, arról nem lemaradtunk, hanem nem azt választottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!