Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ember elmegy amellett, akibe fiatalon igazán szerelmes volt, akkor örökké bánni fogja, akkor is, ha talál végül valakit, akivel összeházasodik?
Kérdező, ha nem adtál neki esélyt, akkor valószínűleg megvolt rá az okod. Akkor, ott a tudásod, érzésed szerinti legjobb megoldást választottad. Felesleges ezen rágódni, még ha nehéz is ehhez tartanod magad. Hiába gondolod most másképp, ha ő boldog kapcsolatban van, házasodik, te pedig nem vagy az a fajta, aki ennek ellenére megpróbálná, akkor ez van.
Én nem hiszek az "igazi"-ban. Vannak emberek, akikkel működhet, és akikkel boldog lehetsz. 29 évesen messze nem vagy elkésve semmiről, találhatsz olyat, akivel boldog lehetsz te is, nem pedig csak megalkudsz. Senki sem annyira különleges és egyedi, hogy egész életedben utána vágyakozz, ha vége lett.
Ha tartod vele a kapcsolatot, ezt érdemes minimumra csökkenteni, vagy teljesen megszakítani. Ugyanis amíg az orrod előtt van, csak újra meg újra feltépi a "mi lett volna ha" gondolataidat, és mentálisan nem leszel képes beleszeretni másba, akkor sem, ha egyébként sokkal jobb lehetne, mint a másik lánnyal volt.
Az jut eszembe sokszor, ahogy a Breaking Bad-ben megjelenik, hogy hogy beszél Walter Gretchennel és hogy a feleségével. Érződik, hogy az előbbi a valódi szerelme volt, ő volt az, akivel közös volt az érdeklődésük, fiatalon kerültek össze, imádták egymást. Vele lett volna érdemes leélnie egy életet. Skyler csak egy jó feleség lett, akivel kialakult egy stabil kapcsolat, de nem olyan minőségű, mint Gretchennel.
Attól félek, hogy én is így járok majd. Nagyon kevés olyan lánnyal találkoztam eddig, akin úgy éreztem, hogy valóban érdeklem, és meglátja, milyen a valódi énem és tényleg valami mély és minőségi dolog van köztünk. Akivel olyan, mintha mindig is ismertük volna egymást, és aki többet tud rólam, mint amit elmondok neki magamról. Akikkel ismerkedni próbálok, valahogy mind olyan idegenek, még akkor is, ha halad előre az ismerkedés. Egyszerűen nem tudom, mi a módja annak, hogy olyat találjak, aki nem pusztán egy jó kompromisszum, hanem valódi lelki társ, aki mellett úgy érzem, hogy kiteljesedek. Vagy eleve ez csak néhány embernek sikerül, és az átlag az, aki kiköt valaki mellett, és soha nem fogja tudni, hogy miről maradt le, aztán eltemeti magában ezeket az érzéseket?
Az utolsó két mondatban megfogtad a lényeget.
Szerintem ez a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!