Szerintetek Ned Stark és Catelyn Stark a sorozatban/könyvben tiszta szívből szerelmesek voltak egymásba? ( A regény és a sorozatban látható időről kérdezek, nem amikor összeházasodtak, mert akkor tudom hogy nem. )
És ti szerettétek őket mint párt?
Mi volt szerintetek a legjobb közös jelenetük?
Nem. Kötelességből házasodtak össze. Catelynnek Brandon Stark jött be külsőre, de belé sem mondanám, hogy szerelmes volt.
Később a házasság után megszerették egymást Neddel.
Úgy van, ahogy az 1# leírta.
Idővel megszerették egymást, pont most olvastam a harmadik könyvben, hogy a Catelyn szerint nászéjszakájukat is inkább kötelesség szerűen hálták, nem szerelemből. De aztán ugye sorra megszülettek a gyerekeik, és miattuk is közelebb kerültek egymáshoz.
Nekem párként semlegesek voltak, Ned-et bírtam, Catelyn-t viszont egyáltalán nem.
Szerintem igen.
Valóban mikor összeházasodtak akkor tényleg kötelességből tették. De szerintem utána kialakultak érzéseik egymás iránt.
A sorozatban látszik mikor Ned meghalt, utána eléggé kivan lelkileg.
Én nagyon szerettem őket együtt <3 Számomra iszonyatosan fájt mikor Ned meghalt :/ Egyrészt a párosmiatt is <3
A könyvben bírtam a jelenetüket mikor lecsókolta Ned Cat arcáról a könnyeket. És ahogy beszélt hozzá. Sajnáltam is, hogyezt kihagyták.
A soriba a kedvenc jelenetem mikor Ned hazaküldte feleségét és csókot váltottak, Ned pedig felhozza, hogy kisujj még mindig szereti:D
*kihagyták a soriból.
*a páros miatt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!