Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora hátrány a nők szemében, hogy nem haladok a korral?
Nem tudom mi az az instagram vagy TIK TOK. Nincs mobilinternet előfizetésem, így nem nyomogatom folyamatosan a telefonomat.
33F
És akkor én mit mondjak?
Döntően Facebookot használnak, amit elvileg a boomerek használnak már csak (főleg FB csoportokat olvasok).
Instagramra csak a Facebook profilképem van feltöltve, és nem követek random ribiket, mert nem látom értelmét.
A Tik-Tok meg fel sincs telepítve a telefonomra, YouTube-on szoktam a kedvenc videósaimat, dokufilmeket, egyéb jellegű videókat nézni.
Szerintem, ha emiatt dob minket egy nő, az annyit is ér.
21F
13
Mivel a messenger a fb alkalmazása, ezért nem értek egyet. A kamasz és fiatal felnőtt gyerekeim folyamatosan a messengeren lógnak.
A fb-ot valóban nem használják, de technikailag a kettő nem teljesen független egymástól (ha törlöd magad a fb-ról, a messengert sem használhatod többé).
Mondjuk az nekem fura, ha valaki nem tudja, mik ezek. Úgy értem, még a 76 éves, mobiltelefon és internet nélkül élő nagymamám is tudja nagyjából, hogy mik is ezek. :D
Azzal semmi gond ha nem használja, én se használom ezeket. (Instám volt, de nem tudott pár percnél tovább lekötni.)
Nekem van instagramom és facebookom is, de tiszteletben tudom tartani, ha valakinek nincs vagy más az érdeklődési köre.
Ha valaki emiatt elítél akkor azt hanyagold a továbbiakban, mert nem lehet valami értelmes.
És igen a mobil net hasznos tud lenni, de nem létfontosságú.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!