Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mi a célja velem vajon ezek alapján?
3x talalkoztunk.. csok volt, olelgetes, tegnap nála aludtam, de nem volt szex, csak ez-az..
Én vagyok a nő..
Az első talalkozason azt mondta hogy o nagyon nehezen adná fel a fuggetlenseget, meg hogy neki senki nem fogja megmondani hogy a barataival legyen, sőt neki sokszor van kedve egyedul lenni, es sokat is dolgozik (blabla) es nem akarja a noi hisztit hallgatni.
Abban maradtunk hogy akkor talalkozgassunk, aztan majd alakul.
Nyilvan bennem elkezdtek erzelmek kialakulni.. este siman lett volna szex ha hagyom, de mondtam hogy nekem ez korai.. o egyebkent szinte barkit megkaphat, mutatta hogy a nok udvarolnak neki..
Annyira probalok megfelelni neki, de erzem hogyha lefekudnek vele , engem is konnyuverunek tartana es ennyi lennék neki..
randzni /beulni valahova kajalni stb/ sosem hivott el, alig kerdez rolam valamit, de ha talalkozunk folyton csokolgat, olelget, szeretget..
az elejen azt mondta h nehezen kotelezodik el , de en meg orlodok, hogy megis mi a terve.. nem akarom hogy csak annyi legyek hogy par szex es helo..
Megkerdezni tobbszor nem merem, nem akarok ratelepedni sem nyomasztani..
Van ra esely hogy hagyom a dolgokat folyni a medrukben es esetleg belemszeret, vagy igyis ugyis szexre kellek es ennyi lesz..?
Nézd, aki az első találkozáson olyanokat mond, mint amit a randipartnered, az nálam felejtős. Alig kérdez rólad dolgokat, de azért csókolgat meg ölelget.. Nekem ebből az jön le nőként, hogy komolyabban nem érdekled a testiségen kívül, ezért se érdeklődik felőled annyira.
Amúgy meg mi az, hogy nem mered megkérdezni konkrétan, hogy mégis ő mit is akar valójában és, hogy mi a véleménye rólad.
Soha ne akarj megfelelni valakinek azért, hogy beléd szeressen, vagy hogy veled maradjon. Megváltozni se akarj egy férfi miatt sem. Ha nem felelsz meg neki olyannak amilyennek megismert, akkor ne is akarj vele lenni, mert soha nem leszel neki elég jó.
"mutatta hogy a nok udvarolnak neki."
"az elejen azt mondta h nehezen kotelezodik el"
Ez a srác csak szexet akar, újabb trófeát. Vele nem lesz hosszútávú kapcsolatod, vagy ha lesz is, melletted lesz még pár lány aki "udvarol" neki. Sajnálom, de ott vannak a jelek, le is írtad őket, csak ki kell jobban nyitni a szemed.
Te is aztán egy éles kés vagy abban a bizonyos fiókban.
Nem, nem fogod megváltoztatni.
Ez az volt... Ne aggódj, ha csak leszoptad, az is elég könnyűvérűség. Csak mondom.
Amúgy, első találkozásnál ilyet a pofádba vágnak és még mindig mész utána, jó nagy lábtörlő jellemre utal. De ez neki csak jó.
Mégis hány évesek vagytok, hogy nem tudod ezt összerakni? Összejárogathatsz vele, kap majd szexet, kapcsolat nélkül. Ha elkezdesz pattogni, hogy több kell, keres mást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!