Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg eltűnt a romantika az ismerkedésből? Előbb a szex, aztán elválik, hogy mennyit ér a nő?
A 7-essel értek egyet. Kétféle kapcsolatom volt a nőkkel. Vagy volt szex és utána szétmentünk, vagy még az se volt és úgy mentünk szét.
Akkor már inkább úgy vagyok vele, hogy legalább szex legyen.
Én nem feküdnék le egy nővel ha nem szeretem és nem is szeretnék olyan nőt aki szexet használna arra hogy "megkapjon" volt már egy párszor hogy nő ezzel próbált megnyerni engem hogy majd lefekszünk, de mindet elutasítottam
21/F szűz
Én sajnos azt tapasztaltam, hogyha normálisan, a nők emberi méltóságát nem sértve álltam az ismerkedéshez, hülyének lettem nézve, barátzónába lettem rakva.
Néhány nő még mindig szereti azt, ha dominánsabban viselkednek velük.
Szerintem baromi nehéz eltalálni az egyensúlyt!
Határozottnak, talán kicsit "bunkónak" kéne lennem, anélkül, hogy lelki sérülést okozzak a csajnak, vagy megutáljon.
Ha kapcsolatról beszélünk igenis van romantika, és vannak férfiak is és nők is akiknek fontos.
Ehhez mondjuk szerintem fontos, hogy ne szexxel indítsunk, ha vágyunk a romantikára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!