Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az olyan nő, aki volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan nő, aki volt már szerelmes vagy volt együtt arabbal/négerrel/romával az utána miért akar mégis magyar párt?

Figyelt kérdés

Ha azok tetszenek neki mi vonzót talál egy magyarban? Miért köthet ki egy fehér magyar férfi mellett?

Nem provokatív a kérdésem, inkább kíváncsiság.

Az ilyen nők szokták leginkább azt mondani, hogy undorítóak a magyarok és soha többé nem kellene egy sem.

2021. jún. 30. 11:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem itt a kérdező a kulturális különbségekre akart kilyukadni, ami miatt nem működik egy kapcsolat, mert van ilyen. Nem csak a bőr színe miatt!
2021. jún. 30. 19:35
 12/18 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem meg kimondottan a színesbőrű kontra fehér itt most a kérdés lényege. Különben azt írta volna, hogy muszlim, az lehet akár fehér is. Az arab nem lehet fehér. Itt az előbb aki jött az ír exével, meg akik utánna védték a butaságot, ezt nem akarják megérteni😄

Ráadásul ha megmondod neki, hogy buta, mert nem megy az értő olvasás, még megsértődik😂

Szines vagy fehér ez itt a kérdés.

2021. jún. 30. 19:46
 13/18 anonim ***** válasza:
59%

Nem sértődtem meg, csak látom, hogy ti nem tudtok egy gondolatot tovább vinni. Mert mi volt a kérdés? Juci együtt volt egy fekete csávóval mondjuk 3 évig. Utána mi vonzót talál egy magyarban. Ez volt a kérdés. És nem látjátok, hogy ennek a kérdésnek semmi értelme. Mert Juci lehetett volna 3 évig a Gézával és utána meg összejöhetne Ahmeddel és kérdezhetnéd, hogy mi vonzót talál egy magyar után a arabban.

Azt is leírtam, hogy simán összejönnék egy ázsiaival, mondjuk japánnal. Ott is vannak ám keményen kulturális különbségek. Attól, hogy nekem bejönnek a szép ázsiai pasik, összejöhetek egy magyarral.

Nem nekem nem megy az olvasás, hanem nem vagyok egybites, mea culpa :-) El tudom képzelni hogy a belső értékek és külső vonzalom alapján bármilyen rasszba tartozó emberrel együtt legyek. Durva, mi?

2021. jún. 30. 19:53
 14/18 anonim ***** válasza:
69%

#12 "az arab nem lehet fehér"

Vicces, hogy te bélyegzel meg hülyének másokat, és még csak azt sem tudod, hogy az arabok, cigányok, indiaiak, stb. mind a fehér nagyrasszhoz tartoznak. 😂

Nekem kifejezetten a sötét/kreol bőrű, sötét hajú, sötét szemű pasik tetszenek, nem volt még magyar barátom, csak arab. A magyarok között nyilván kevesebb ilyen van, de ha találnék köztük valakit, akit külsőre vonzónak találok és a belső értékei is tetszenek, nem zárkóznék el előle, csak mert magyar.

2021. júl. 1. 18:22
 15/18 anonim ***** válasza:
12%

14, ha neked az arabok fehéremberek, nyugodtan kinyalhatod nekik😂

12#

2021. júl. 1. 20:50
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 Te annyira ostoba vagy hogy fáj olvasni 🤣🤣🤣
2021. júl. 10. 07:16
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
16, ezt én is mondhatnám rólad. Te még agymosott is vagy mostanra😂Én a szememnek hiszek, az arabok nem fehérek, szemita népek, pont mint a zsidók.
2021. júl. 10. 10:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én tényleg egy roma srácért voltam megőrülve magyar nőként.

De hát nyilván nem volt működőképes a dolog utána megismertem Mr.MagyarJófiút aki folyamat játszmázott nem keresett, hogy én keressem, egy pohár vizzel nehezére esett megkínálni, ha átmentem, egyébként tényleg rendes ember volt, de kicsit figyelmetlen.

Addig a roma srác állandóan kapart utánam, keresett, ha kellett, ha nem, ha átmentem etetett itatott (nem kellett, csak maga a gesztus) és olyan kis figyelmességei voltak (és persze olyan szövegei) amik rájöttem, hogy például a magyar sráctól nem várhatom. Meg hát a hajnalig tartó szeretkezések...

De a magyar sráccal lehetett volna komolyan tervezni, okos volt, jóképű, jó munkával, nem hazudta volna le a csillagos eget is.

Szóval olyasmi történt, hogy nagyon örültem, hogy végre találtam egy rendes, hozzám illő embert, de közben azért sokszor eszembe volt a roma férfi is..

2021. nov. 9. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!