Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is ilyen szerencsétlenek manapság a
társkeresésben?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagyon jó pasi, de rengeteg lánnyal beszeltem már, és több tali is volt, altalaban mindegyikkel egy 2-3 és utána eltünnek, 18 éves korom óta nem sikerult senkivel kapcsolatot kialakitanom ami komoly, elotte volt egy és ennyi, kb mindig van egy akivel epp ismerkedek, ráirogatok pár lányra amelyiken látom, hogy lehet velebeszélni, beszelgetunk pár hetet, talán talizunk 1-2x majd eltunik és minden elöröl, a szex is hiányzik már, viszont akik csak arra mennek gondolom tapasztaltat meg fullos pasikra mennek inkább, mi a véleményetek erről? 23/f
2es: nem 0 az önbizalmam, viszont max átlagnak tartom magam, nem pedig "nagyon jó" nak, viszont a folyamatos csalódás évről évre, nem tesz jót az önbizalomnak se
5ös: nem csak tinder, bármi online felületen(insta, snap, badoo) rászoktam írni vagy hasonló, a tinderröl még semmi értelmes nemvolt nekem se soha
Most a legutolsó lánnyal 1hónapig beszéltunk hívásba kb mindennap, meg talizgattunk kb hetente, majd egyszercsak eltünt és már kapcsolatban van egy másik fiuval azóta
2021. jún. 30. 20:12
12/15 anonim válasza:
hát ha 4x találkoztatok és még nem hagyta magát megdugni, az nem jó jel
2021. jún. 30. 20:20
13/15 A kérdező kommentje:
3x volt amugy, és volt róla szó, hogy miklesznek majd stb, nem részletezném, de nem lett semmi ugye.
Hol érdemes szerintetek ismerkedni? a barátiköröm nem nagyon jár szórakozóhelyekre vagy ilyesmi helyekre, max néha ritkán kocsmázni, egyedül meg furcsának érzem ilyen helyekre menni, ezért inkább online probálkozgattam főként.
2021. jún. 30. 21:56
14/15 anonim válasza:
Haha 7es... Gondolom te a világ összes nőjével randiztál már, onnan vagy így meggyőződve:). Na nem baj, én azért még nem gondolom azt, hogy minden férfi olyan hozzáállású mint Te. Hálisten.
2021. jún. 30. 22:08
15/15 anonim válasza:
Szerintem ezeket a netes ismerkedo oldalakat nem szabad komolyan venni, sajnos ott a boseg zavara miatt mindenki (legtobben) ugy erzi, hogy "de hátha akad még ennél is jobb", es csak kutat es kutat, de nem fektet egy emberbe sok energiat. En sajnos magamon is ezt tapasztaltam. Mintha egy bolt sorai kozott valogatnal..Szerintem koncerten erdemes ismerkedni, vagy fesztivalon, vagy kirandulaskor, vagy barhol, barmilyen esemenyen, ahol hasonlo erdeklodesi koru emberek vannak, mint te.:) De szerintem az utcan ismerkedes is jo lehet, ha valaki szimpatikus, szerintem nagyon becsulendo, ha valaki meri megszolitani a masikat akar az utcan is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!