Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet abból kitörni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet abból kitörni ha valaki szerencsétlen társkeresés terén?

Figyelt kérdés

Egyszerűen csak szerencsétlen vagyok és ezen szeretnék változtatni.

Az utóbbi időben (pár év) mindig olyan férfiak tetszettek akikről utóbb mindig kiderült hogy kapcsolatban van.

Nem történt semmi, felreértés ne essék.

Eset: megismertem egy férfit, jól kijöttünk, nevet a vicceimen, jól elbeszélgetünk de en semmi arra utaló jelet nem adtam hogy nekem tetszene. Pár het után, mire összeszedtem volna a batorságom hogy kifejezzem, kiderült hogy lett barátnője.

Másik eset, ez még ennyire se jutott el, mert látásból felfigyeltem egy férfira, épp úgy alakult volna, hogy végre összeszedtem magam, hogy megszólítom, erre pont jött a covid tavaly, esély elúszott, majd kiderült hogy barátnője van.

És meg jópár ilyen van.

Egyszerűen vagy kifogom azokat akik kapcsolatban vannak, vagy nem nagyon van közös kontakt, ismerős vagy valami miatt egyszerűen nem alakulhat ki semmi.

Hogy lehet ebből kitörni?

2021. ápr. 11. 12:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%

Aki foglalt, azt rögtön megérzik a nők. Megnő az önbizalom, pozitívabban áll a dolgokhoz, boldog, hogy értékeli valaki. Ezeket mind látod rajta és vonzódsz hozzájuk.

Nincs miből kitörni, egyszerűen próbáld minél előbb tisztáni ezt a kérdést.

2021. ápr. 11. 13:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy lehet, hogy nem hónapokat ismerkedsz, hanem max 1 hónapot, aminek a végére eldöntöd, hogy mit akarsz. Ez nem a mai világ problémája. Ez 100 éve is pontosan így működött. Az ismerkedésre nincs végtelen hosszú idő. Ha tetszik akciózz, ha nem tetszik hanyagold.
2021. ápr. 11. 13:22
 3/13 anonim ***** válasza:
68%

A neten nem ártana check-olni az illetőt. Nem kell csak is kizárólag élőben ismerkedni. Jó, hogy 50 éve még talán, így volt mert nem volt még ott a technológia. Most már minden egyre modernebb és modernebb.

Élőben, jó hogy a valódi külsejét látod meg a testbeszédet, de sokkal nehezebb is, úgy mint a te példád: nem tudhatod, hogy foglalt e vagy sem.

Neten: instagramon például, a legtöbben posztolják a közös képeket, ha van valakijük.

Én szerintem sokkal jobban, gyorsabban és hatékonyabban menne az ismerkedés, ha a lányok többsége is nyitott lenne az online ismerkedésre is. Aztán persze lehet talit megbeszélni.

21 F

2021. ápr. 11. 13:34
 4/13 anonim ***** válasza:
32%
Az ismerkedésnek is van egy kódja, amit lehet követni. Ha a bemutatkozód érthető, picit olyan, mint te, még akkor is ha társadalmilag nem komfort. Ha egyértelműen leírod, hogy nős pasit nem. Ha pontosan tudod mit akarsz és ismered a folyamatnak a lépéseit, akkor sokkal egyszerűbb lesz. Ez nem csak egy ösztönös dolog, hanem tanulható. Tanuld meg, hogy kell csinálni és működni fog. Az én bemutatkozóm olyan, amin 100-ból 85-en azonnal túlmennek. De nekem elég az a 15, aki megmarad. Simán lehet belőlük válogatni és aki így lett, abban még sosem csalódtam.
2021. ápr. 11. 13:38
 5/13 A kérdező kommentje:

#3 pont ez az hogy én nem szeretek online ismerkedni. Nem nekem való. Nem vagyok a híve.

A másik: nem minden ember éli a neten az életét. Akik nekem altalaban tetszeni szoktak, nem teregetik ki a magánéletüket a neten, nem posztolják tele a fb-ot, instagramot. En se vagyok az a típus.

A legtöbb férfi aki valaha tetszett alig tölt fel kepet pl fb-ra pedig a többseg 25-30 közötti tehat nem öregemberek. Egyszerűen egyik sem az típus és ez is azon dolgok egyike ami számomra szimpatikus az emberekben.

A legtöbbnek nincs kinn hogy kapcsolatban. Miért is feltetlen kéne? Senkire nem tartozik ha kapcsolatba lennék, én se tennem ki, szimplán mert nincs ilyesmire igenyem.

Ha van valaki aki tetszik ránézek a neten, persze de egyrészt nem nyomozgatok utána, masrészt a magánéletükrőp nem sokat tudok meg.

2021. ápr. 11. 13:41
 6/13 A kérdező kommentje:

#4 nem egészen világos mire gondolsz.

Ezek nem netes ismerkedéses sztorik.

Ha meg élőben történne, nem úgy nézne ki hogy "Szia, Piri vagyok SZINGLI és te?"

Kicsit irreálisnak tartom.

Ha valaki látasból megtetszik honnan tudnám hogy kapcsolata van?

Persze ha 2 ember beszelget és az egyiknek jó a kapcsolata, előbb-utóbb beleszövi a mondandojába. De addigra sajnos én meg lehet hogy már felig beleestem.

Volt ilyen is és hát nem kellemes.

Igen egyébként en egy picit lassabban működöm, sajnos v nem kell idő mire összeszedem magam.

2021. ápr. 11. 13:46
 7/13 anonim ***** válasza:
65%
Én sokat vagyok a neten, de pl 0 db családi kép van kinn bárhol. Aki megnézi az fb profilom az semmit nem lát, nem derül ki, hogy ki vagyok, mi vagyok, de ettől még simán ismerkedem online, mert attól egyszerűbb nincs. A személyes ismerkedésnek pontosan azok a hátrányai, amiket leírtál, online-ban ez nem fordulhat elő. Azért gyanúsak ezek a kérdések, mert ezt a témát simán feldobod ide, miközben tiltakozol az online világ ellen. Ezt elég sokan csinálják így, de nem igazán érthető, hogy mi az oka. Az online ismerkedés akkora merítést ad, ami személyesen elképzelhetetlen. Mindent le tudsz ellenőrizni, minden világos, ha ügyes vagy. Csak jól kell csinálni. Az online-t is lehet rosszul csinálni, de egy próbát mindenképpen megér.
2021. ápr. 11. 13:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2021. ápr. 11. 15:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem szerencsétlen vagy hanem van két jól beazonosítható problémád.

1. Valami oylan dolgo tetszik ami nagyon népszerű más nőknél is, ezért foglaltak mindig a választottjaid. Fogalmazd meg magadban mi ez, mi vonz, milyen férfiakat keresel.

2. A másik dolog a proaktivitás hiánya, amikor szabadnak tűnt a férfi is addig vártál amíg elkelt. Nos ha kell valami akkor tegyél érte mert msá elviszi..

2021. ápr. 11. 17:10
 10/13 A kérdező kommentje:

#9 Igazából az intelligens, okos, komoly, jóhumorú, normális, közvetlen pasik jönnek be. De ez szerintem a legtöbb embernek bejön:D viszont ezek olyan dolgok amikről egyrészt nem szívesen mondanék le, nem szeretném buta, vagy humortalan párt.

A másik hogy én igykeszem proaktív lenni és tudom hogy azert ebben bőven van mit fejlődnőm.

Viszont attól a perctől kezdve hogy én realizálom hogy nekem x tetszik, onnantól kezdve nehéz összeszednem a bátorságomat és kicsit lassabb leszek. Ebbe igyekszem fejlődni.

2021. ápr. 11. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!