Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőket leszolitani vasútállomás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket leszolitani vasútállomás vagy bármilyen olyan helyen ahol várni kell, ismerkedés céljából érdemes? Ez bevalhat tényleg?

Figyelt kérdés
A neten olvastam igen de ez igaz? Mi a legrosszabb ami történhet? Nők ehhez mit szólnak? Szóval nem siet sehova mert ő is várakozik. Egyszerűen nem tudom már mit lehetne tenni legyen barátnőm aztán ezt olvastam neten.

2021. jún. 29. 19:57
1 2 3 4
 31/39 George34 ***** válasza:
60%

29-es, nem rossz amit tanácsolsz, csak 2-be kötnék bele, azt hogy jelekre várjon a férfi a nőtől azzal alapból megbukott a dolog.

Egy nyílt utcán, pályaudvarón is érvényesek a klub, bár, diszkó, ismerkedési szokásai, de a külömség az hogy a lány nem számít udvarlora egy nyílvános helyen, és ezért kevésbé fog "jeleket" küldeni.

Csak az adott helyzetől és lehetőségtől függ, hogy megszólítsa a lányt.

A másik dolog amit elvetek hogy írtad hogy ciki ha megszólítod a lányt azt nemet mond, már mint mi a ciki ebben? Azt hogy a lány nemet mondot, vagy hogy megszólították?

Igaz lehetnek jelei ha esetleg nem szimpatizál egy palival a csaj, de ez pusztán hogy arébb ment, vagy mert le kapja a szemét a lány, az arra is útalhat hogy csak szégyelős lehet, és nem mert szemezni az adott férfival.

S kérdező, meg a többi "férfi" ember aki már megint a "horgászatról a halaktól" kér tanácsot, ne fogadjátok el mert a "halak" nem tudják hogy mit akarnak a legtöbb esetben, és csak minden "hal" mást mondd és összezavarnak.

"Mindig a horgásztól kérj tanácsot a horgászatról"

2021. jún. 29. 22:01
 32/39 anonim ***** válasza:
80%

Nekem nyomasztó lenne, hiszen nincs hova "menekülni". - Itt ezt értem szó szerint is, erőszakoskodás esetén, meg átvitt értelemben is, a szimpla kínos szituáció elől.

Az ilyesmit esetleg úgy tudom elképzelni, ha már ismerjük egymást látásból, pl minden reggel ugyanazzal a vonattal járunk és már köszönőviszony van, szemeztünk, hasonlók.

2021. jún. 30. 16:26
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

„ Ha hozzám jönnél oda, valami ócska dumával, felpofoználak“

Remélem tisztában vagy vele, hogy az általad kihívott rendőrökkel azt érnéd el, hogy a másik fél jogosan tesz feljelentést veled szemben:)

Egy ártatlan megszólításért fizikai agresszió, tettlegesség? Tisztában vagy vele mit beszélsz?

2021. júl. 11. 17:10
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
33. trollkodik
2021. júl. 11. 17:50
 35/39 anonim ***** válasza:
20%

"Mindig a horgásztól kérj tanácsot a horgászatról"

Ez a "jópofa" mondás azért hülyeség, mert a horgász egyértelműen rosszat akar a halnak, egy férfi viszont (normális esetben) jót akar és a nőnek is érdeke, hogy sikerrel járjon (amennyiben kölcsönös a szimpátia). A legjobb tanácsokat gyakran nők adják, csak tudni kell olvasni a sorok között.

2021. júl. 11. 18:23
 36/39 George34 ***** válasza:

35-ös, nem tudom hogy te nő vagy e, és ezért írsz ide hülyeséget, de a szavak és átvitt értelmezésében látom nem vagy otthon.

A nők a csajozásról pedig csak annyit, hogy ők csak 1 bizonyos szituációt és személyiségű nőt írnak le, és általában magukból indulnak ki, azzal az érvvel hogy "Minden nőnek ez jön be!" <-- de ez így nem igaz.

Ahogy a hal sem akarja megmondani hogy hogyan fogd ki a többi halat, úgy a nő sem fogja neked teljesen őszintén elmondani hogy hogyan csajozz be.

31-es voltam. (A horgász)

2021. júl. 12. 12:00
 37/39 anonim ***** válasza:
0%
Elmondják, ha odafigyelsz (férfi vagyok egyébként). A horgászos példa tudom, hogy poén, de minden viccben van valami féligazság: ha valaki horgásznak/vadásznak gondolja magát, akkor a nőkre is prédaként tekint, nem pedig egyenrangú partnerként, aki legalább ugyanannyit profitálna egy ismerkedés során, mint ő.
2021. júl. 12. 22:19
 38/39 George34 ***** válasza:
Látom a 37-es nem igazán horgászot még halakra, hogy tudja hogy a horgász/hal csak egy szinonima.
2021. júl. 13. 18:22
 39/39 anonim ***** válasza:
Egy szar szinonima, mint a PUÁ-ban a "célszemély" kifejezés nőkre. Lehet, hogy poén, de a szavak erősen befolyásolják a gondolkodásmódot.
2021. júl. 13. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!