Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket leszolitani vasútállomás vagy bármilyen olyan helyen ahol várni kell, ismerkedés céljából érdemes? Ez bevalhat tényleg?

Baromira nem látszik egy emberen, hogy agresszív. Nagyon sokan kis szelíd ártalmatlan báránykának tűnnek aztán bumm, kiderül hogy egy vadállat.
Én eleve mindig zenét hallgatok, zavarna ha random odajönne valaki ismerkedni, azért hallgatok zenét, mert nem akarok a külvilággal foglalkozni...

Bevallom, volt aki már próbálkozott ilyen helyzetekben, picit kellemetlen volt, de leginkább az, amikor nálam jóval korosabb férfi próbálkozott be, és nem értett első szóból. De úgy átlagban kibírható volt, kultúráltan elbeszélgettem velük abban az első pár percben, és mikor rákérdeztek, van-e valakim, mondtam igen, aztán nekem nem volt kellemetlen a további várakozás, utazás, stb, nagyon jól el vagyok a kis világomban a fejemben, azonnal "tovább is léptem" a kis kellemetlenségen.
Beszélgetni nekem meg senkivel sem kellemetlen semmiről, elég extrovertált vagyok, és mint eü dolgozó, megszoktam hogy idegenekkel társalgom állandóan.
És nem haraptam le senki fejét, még akkor sem, ha "nem egy kategóriák voltunk". Pláne hogy amikor utaztam, épp vagy vizsgáról, vagy vizsgára mentem, pont volt jobb "dolgom" min rágódni. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!