Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőket leszolitani vasútállomás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket leszolitani vasútállomás vagy bármilyen olyan helyen ahol várni kell, ismerkedés céljából érdemes? Ez bevalhat tényleg?

Figyelt kérdés
A neten olvastam igen de ez igaz? Mi a legrosszabb ami történhet? Nők ehhez mit szólnak? Szóval nem siet sehova mert ő is várakozik. Egyszerűen nem tudom már mit lehetne tenni legyen barátnőm aztán ezt olvastam neten.

2021. jún. 29. 19:57
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
68%
nem tudhatja, hogy nem leszel mérges és nem lököd a vonat alá
2021. jún. 29. 20:05
 12/39 anonim ***** válasza:
53%
Istenem, mint a ragadozók.
2021. jún. 29. 20:06
 13/39 A kérdező kommentje:
9 te miről beszélsz valószínűleg veled nem akarnék beszélni már ne is haragudj. Látni azt egy emberen hogy agresszív vagy sem. Miért lennék az?
2021. jún. 29. 20:06
 14/39 A kérdező kommentje:
12. Ez azért erős túlzás
2021. jún. 29. 20:07
 15/39 anonim ***** válasza:
64%

Baromira nem látszik egy emberen, hogy agresszív. Nagyon sokan kis szelíd ártalmatlan báránykának tűnnek aztán bumm, kiderül hogy egy vadállat.

Én eleve mindig zenét hallgatok, zavarna ha random odajönne valaki ismerkedni, azért hallgatok zenét, mert nem akarok a külvilággal foglalkozni...

2021. jún. 29. 20:09
 16/39 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
88%

Bevallom, volt aki már próbálkozott ilyen helyzetekben, picit kellemetlen volt, de leginkább az, amikor nálam jóval korosabb férfi próbálkozott be, és nem értett első szóból. De úgy átlagban kibírható volt, kultúráltan elbeszélgettem velük abban az első pár percben, és mikor rákérdeztek, van-e valakim, mondtam igen, aztán nekem nem volt kellemetlen a további várakozás, utazás, stb, nagyon jól el vagyok a kis világomban a fejemben, azonnal "tovább is léptem" a kis kellemetlenségen.

Beszélgetni nekem meg senkivel sem kellemetlen semmiről, elég extrovertált vagyok, és mint eü dolgozó, megszoktam hogy idegenekkel társalgom állandóan.

És nem haraptam le senki fejét, még akkor sem, ha "nem egy kategóriák voltunk". Pláne hogy amikor utaztam, épp vagy vizsgáról, vagy vizsgára mentem, pont volt jobb "dolgom" min rágódni. :D

2021. jún. 29. 20:10
 17/39 A kérdező kommentje:
15. Én sose voltam agresszív nem is leszek nem az én asztalom. Nehéz felhergelni engem.
2021. jún. 29. 20:10
 18/39 A kérdező kommentje:
16. Köszönöm pont ilyen válaszok érdekelnek hogy ilyenkor mi jár egy nő fejében, mit érez, hogy éli meg. Baj vagy nem baj stb.
2021. jún. 29. 20:14
 19/39 anonim ***** válasza:
52%
De ezt nem tudja rólad más, ezt fogd már fel. Ha éjszaka cigányok mellett mész el, tök mindegy, hogy azok életükben nem támadtak meg senkit, akkor sem leszel nyugodt.
2021. jún. 29. 20:14
 20/39 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, ezt CSAK TE tudod magadról, egy idegen ezt nem tudhatja. Annyi borzalmas dolog történik a mai világban, mindenki bizalmatlan az idegenekkel szemben. Szóval nem számít, hogy jajj te nem vagy agresszív, mert ezt egy idegen nem tudja ránézésre eldönteni.
2021. jún. 29. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!