Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőket leszolitani vasútállomás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket leszolitani vasútállomás vagy bármilyen olyan helyen ahol várni kell, ismerkedés céljából érdemes? Ez bevalhat tényleg?

Figyelt kérdés
A neten olvastam igen de ez igaz? Mi a legrosszabb ami történhet? Nők ehhez mit szólnak? Szóval nem siet sehova mert ő is várakozik. Egyszerűen nem tudom már mit lehetne tenni legyen barátnőm aztán ezt olvastam neten.

2021. jún. 29. 19:57
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
35%
De doktor genya csak egy darab nő (ha nő.)
2021. jún. 29. 20:19
 22/39 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
64%

16-os vagyok, azért 1%-ban azért IS vagyok kedves a fura idegenekkel, mert nem tudni, ki amúgy egy vadállat, ránt kést, akármi.

Hiába vagyok talpraesett, egy férfi mindig erősebb lesz mint egy nő.

Azt értsd meg, hogy a gyengébbik nem kifejezés nem véletlen. Az csak egy dolog, hogy picit kínos hogy még a vonatodra se tudsz nyugodtan várni, és egy számodra pl nagyon nem helyes fiú akar bepóróbálkozni, de mindig bennünk van a félsz, hogy ki amúgy veszélyes. Pláne ha kicsit furább a külseje is, vágod.

Szóval, csak azt a részét értsd meg, MINDEN nő aggódik, hogy megtámadják. Akármiről, akármikor is legyen szó. Ez nem ellened szól.

Én sötétedéskor ki se tettem sose a lábam egyedül, és midnig maradtam jól látható helyne, ha egyedül jöttem, mentem, pedig szerintem nekem helyén lenne az eszem önvédelemnél.

23/39 anonim ***** válasza:
75%
Próbálkozni lehet. De ha azt látod hogy olvas, telefonozik, mással foglalkozik akkor inkább ne.
 24/39 anonim ***** válasza:
77%
Igen, mivel tényleg nagyon sok a bunkó, agresszív férfi isnerkedésnél, én is félnék és nem biztos hogy vissza mernék utasítani valakit mert, nagyon nem hiányzik hogy engem hordjon el mindennek, meg lökdössön és kiabáljon.
2021. jún. 29. 20:24
 25/39 anonim ***** válasza:
63%
Nem nő vagyok, de kellemetlen lehet, mivel nem tudsz "elmenekülni", ha olyan a szituáció, mivel ugye ott várod a buszt/ vonatot. Gondolom ha idáig jutottál nem az a fajta vagy, de sose lehet tudni ki jön oda hozzád, ezért alapból egy nem lesz pozitív fogadtatás ilyen helyeken, szerintem.
2021. jún. 29. 20:39
 26/39 anonim ***** válasza:
82%
Minél több lehetőséget tartasz nyitva, annál nagyobb eséllyel lesz kapcsolatod. Aki ráér, nem siet sehová, adott pozitív visszajelzést, nyugodtan kezdeményezz, lesz sikered. Csak úgy viszont ne menj oda minden várakozóhoz, legalább szemkontaktus vagy egy mosoly legyen.
2021. jún. 29. 20:56
 27/39 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem, mert egyből a jogaira, a GDPR-re, és a rendőrségre-, hacsak nem a TEK-re fog hivatkozni.
2021. jún. 29. 21:00
 28/39 anonim ***** válasza:
59%
Amikor a Héven erőszakolgatnak nőket, akkor a legutolsó dolog, amit akar egy nő, hogy leszólítsd ilyen helyen. Ebbe belegondolni, az már ugye empátia függvénye.
2021. jún. 29. 21:03
 29/39 anonim ***** válasza:
71%

Nőként írom, hogy azért nem kell mindenkit úgy kezelni, mint egy sorozatgyilkost.

Kérdező: azt tudod kihasználni, hogy valószínűleg több időd van, mint az utcán úgy általában. Ezt úgy értem, hogy ha megpróbálod felvenni a szemkontaktust, rámosolyogsz, akkor több időd van eldönteni, hogy bejössz-e neki. Ha látod, hogy mosolyog ő is, elkezdi babrálni a haját, többször feléd néz, akkor érdemes odamenni. De ha látod, hogy gyorsan elkapja a szemét, esetleg elfordul, pláne ha odébb is megy, akkor hagyjad. Ebben az esetben ne is jusson eszedbe egyből rástartolni másra, aki ott áll, az úgy elég ciki, és garantáltan elutasítás a vége.

De ha van olyan lány, aki szimpatikus, akkor miért ne? Csak finoman, fokozatosan, és türelmesen. Az elutasítás pedig benne van a pakliban. Gondolj rá úgy, mint a marketinget: minden nem közelebb visz a következő igenhez.

2021. jún. 29. 21:12
 30/39 harebell ***** válasza:
84%
Szerintem semmi baj nincs abból, ha normálisan megszólítasz valakit, csak mindenképp vedd komolyan a visszautasítást. Illetve fogadd el, hogy ha nyitott rád, az se feltétlenül jelent "sikert", nekem pl néha jólesik váróteremben vagy vonaton beszélgetni valakivel, ha tényleg szimpatikus, de ez nem jelenti azt, hogy ismerkedni szeretnék vele. Azt még hozzá kell tennem, hogy ha amúgy nem vagy jó a spontán ismerkedésben, akkor itt se várj csodát, a helyszín csak egy dolog.
2021. jún. 29. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!