Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. Kb minden barátnőmnek körülöttem már van komoly párkapcsolata és volt is már nekik több, nekem azonban valahogy semmi sem akar összejönni... Valahogy mindig kifogom azokat a pasikat, akik megalázáson kívül semmi mást nem tudnak nyújtani. Eléggé el vagyok keseredve, egyáltalán nem érzem úgy, hogy valaha találni fogok valakit. Van valami tippetek?2021. jún. 29. 18:52
1/21 anonim válasza:
Keress magadhoz hasonlót. Mindenki így tesz egy idő után. Ha nem vagy diplomás és 10/10 ne keress egy felsővezetőt. Ha kövér vagy, ne keress egy modell srácot. Srácoknál is ugyan ez. Be kell látni, hogy a férfiak a külsőre mennek a legjobban.
2/21 anonim válasza:
Többet kéne írj arról, hogy milyen fiúkat nézegettél, milyennek tűntek, és mivé változtak. Ha jó emberismerő vagy, figyelsz a jelekre, akkor jó fiúkat kéne tudnod kifogni. Tehát az emberismereteddel, ítélőképességeddel lehet a gond.
3/21 A kérdező kommentje:
Sosem top pasikkal kezdek. Tudom a helyemet a hierarchiában
2021. jún. 29. 18:57
4/21 A kérdező kommentje:
Átlagos, egyetemista, esetleg már diplomás férfiak, akiknek azt hittem van azon a szinten az érzelmi intelligenciája, hogy nem szólogatnak be hülyeségeket, holott egyik sem volt egy adonisz, de tévedtem mindig általában
2021. jún. 29. 18:59
5/21 anonim válasza:
Próbáld meg diploma nélkül 🤷♂️
6/21 A kérdező kommentje:
Diplomás vagyok, sőt valószínűleg több diplomás leszek, nem adnék ebből lejjebb, ha lehet :)
2021. jún. 29. 19:01
7/21 anonim válasza:
ez annyi mindentől függhet amúgy! saját magát nem látja amúgy sem reálisan az ember, illetve van egy kisugárzásod, amit ugye csak mások éreznek rajtad. lehet hogy tudat alatt is akár "taszító üzemmódban" vagy, ez is lehet probléma. annyi minden lehet :) de ne add fel, és semmiképp me ragaszkodj görcsösen ahhoz, hogy találj valakit ;)
8/21 A kérdező kommentje:
hát nem adom fel, csak nehéz egy idő után pozitívan gondolkodni
2021. jún. 29. 19:02
9/21 anonim válasza:
no, akkor itt máris egy probléma kibukott: kicsit magas lovon ülsz! miért ne lehetne egy nem diplomás pasi értelmes? hovatovább, lehet, hogy egyes témákban (tárgyakban) jóval többet is tud nálad, mert neked az nem ment. mi legyen, ne kezdjen veled, mert te nem vagy jó benne?
10/21 A kérdező kommentje:
nem az a problémám, hogy nem lehet értelmes. általában a nem diplomás férfiak nem szeretik, ha egy nő karriert szeretne.
2021. jún. 29. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!