Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom de mást szeretek Megakarom kérdezni tőle ha nem lenne barátom össze jönne-e velem Ezt szimplán csak kerdezzem meg vagy írjam "körül" ? Ha nem akkor is vége lesz a párommal
Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 18:33
1/5 anonim válasza:
Ha így is úgy is szakítani akarsz, akkor először szakíts, aztán hívd el találkozni a másik illetőt.
2/5 anonim válasza:
Ó de sokan mondták már ezt...aztán az ember csak vár és vár és vár és elcseszi az idejét.
Szakíts előbb.
3/5 anonim válasza:
Ez ilyen tipikus hülyetini-kérdés, bocsi. Nagy valószínűséggel nem fog őszintén válaszolni, mert fél, hogy hülyíted vagy tesztelgeted. Inkább szakítsd, aztán hajts rá, az sokkal tisztább, gerincesebb, egyenesebb dolog.
4/5 anonim válasza:
Én így nem jönnék veled össze, az tuti.
Ettől függetlenül szakíts mindenképp.
5/5 anonim válasza:
Én sem mennék bele ilyesmibe, pedig én is csaj vagyok és jutottak már eszembe hasonlóan "jó" ötletek. Amúgy ha vagytok olyan viszonyban, akkor nem tennéd fel ezt a kérdést. Szerintem, ne haragudj hogy ezt írom, nem tudnád jól körülírni neki, ha már itt kérdezed. Ha elég jó lenne a viszonyotok, pikk-pakk ki tudnád deríteni. A többiekkel vagyok egy véleményen, szakítás után lehet érdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!