Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan kelendőek a duci kövér nők az itteni felhasználók szerint, akkor miért ezekkel van tele az internetes ismerkedős helyek?
Sikertelen incel férfi vagyok, valószínűleg soha nem lesz társam de nem baj ilyen ember ne is szaporodjon, viszont csak interneten ismerkedek és bizony messze legtöbb a kövér nő..
Ha olyan sikeresek akkor miért vannak leginkább neten ahol én is rajta vagyok mint incel?
Valóságban +10 kilónál szarrá kövérezik a nőket. Nők is.
Ez a testpozitív dolog csak duma, olyan nők tolják a facebook-on is akik kiló smink nélkül nem mennének ki utcára és belehalnának pár kiló felesleget felszednének. És ezt "femináciként" írom. Álságos az egész, nehogy bevedd.
Azért, amit már rengetegen elmondtunk még ha le is pontoznak miatta, hogy AZ EMBER KÜLSEJÉTŐL FÜGGETLEN A PREFERENCIÁJA.
Magyarul az ember nem egy kib...szott tárgy (sem a férfi, sem a nő), hogy aki előnytelen külsejű, az beéri kevesebbel. Ugyanúgy ő is a szépet tartja szépnek és maximum megalkuszik a többivel, de vonzódni nem fog hozzá, köszönet nem lesz az ilyen kapcsolatokban.
Az ember nem egy Suzuki, amit nem lehet annyiért eladni, mint egy Teslát vagy egy Bugattit. Az embernek érzései vannak, az előnytelen külsejű ugyanúgy vágyik a legjobbra.
Szóval azért vannak ilyen nők társkeresőkön, mert egy részük reménytelenül keres egy olyan férfit, aki szintjén felül áll és csak ürítőzsáknak használja.
A másik meg megtanulta élvezni ezt a szituációt, hogy a szintjén felül álló férfiakkal rövid szexuális kalandokba bonyolódik.
Én duci vagyok, nem extrém módon, de nem is XS.es a méretem. Sportos férjem van, (a belső tulajdonságai miatt szerettem bele), bár inkább a mackósabbak tetszettek mindif.
Voltam vékony is...(mondjuk akkor éheztem) de akkor, csak a csóró, lúzer pasik talaltak be. Ahogy lett cicim, popsim, jókedvem, (mert már nem éheztem) kisugárzásom, egyből jöttek a sikeresebb pasik is.
15-20 kg plusz van rajtam, arányosan, de már 5 kg pluszra is ledagattozzák a Nőket. Lsd Palvin Barbara...Ha Palvin Barbara dagadt, en nem tudom mi vagyok...
8.
Tehát el kell hízni a sikerhez? :D
#9: Azt nem látja a 8-as sem, hogy nem a "kisugárzás" miatt meg a mell-popsi miatt találták őt be a sikeres férfiak, hanem mert könnyű volt kapcsolódni hozzá.
Egy nő ha
- a padon ülve zokog.
- ha tör-zúz, vandálkodik.
- ha simán leüvölti egy boltban valamelyik dolgozó fejét, hogy tőle zeng az egész.
- ha dühösen neki megy valakinek az utcán és még elkezdi szidni az anyját.
Akkor is lesz férfi, akivel tud kapcsolódni. Azért, mert csinál VALAMIT. Egy nő akkor szürkeegér és láthatatlan, ha NEM CSINÁL SEMMIT. Ráadásul még az esélyét sem adja meg, hogy valaki kapcsolódjon hozzá, mert mondjuk nem veszi fel a szemkontaktust, nem tartja, ha mosolyogni nem tud, akkor nem szól valamit ő először, hanem lehajtott fejjel, fülessel ballag és telefont nyomkodva ül.
Illetve még a másik, amikor két hetente lát 1 olyan férfit, aki tetszik neki. Arra vigyorog, mint a vadalma, de több nem lesz belőle. És még az se biztos, hogy azért, mert az egy ilyen top alfa lenne, elég ha van barátnője vagy félénk kezdeményezni vagy bármi.
De pár ilyen és a nő már magán kívül van, hogy ő csúnya és azért nem próbálkozik nála senki, - csak azok, akik mindenkinél. Közben meg csak válogatós és azt közli nonverbálisan a külvilág felé, hogy mindenki dögöljön meg, aki háborgatni merészeli a belső nyugalmát azzal, hogy megszólítja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!