Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reálisan (külsőre) hányasra pontoznád magad egy 1-10es skálán?
Figyelt kérdés
Mindegy hogy milyen nemű vagy, férfi vagy nő. A kérdés célja az, hogy felmérettesse, hogy milyen kaliberű emberek írnak ide többségében.
Teljesen őszintén, magadat hanyasra lőnéd?
2021. jún. 26. 19:16
21/27 anonim válasza:
5 pont
Szép arcom van, viszont olyan 25-30 kg felesleg van rajtam, amitől igyekszem megszabadulni.
Ha ez sikerülne 8-nak tenném magam :-)
22/27 anonim válasza:
#21: Csak aztán ne lógjon a bőröd!
23/27 anonim válasza:
Kedves #22 :)
Remélem nem fog.
Járok edzeni, sok vizet iszom, kollagént, feszesítő testápolót használok. Rosszabb csak nem lesz az összkép.
24/27 anonim válasza:
4- megvan minden végtagom, de elhíztam, pedig szép arcom van...kár értem, de mint egy teleszart búvárruha.
25/27 anonim válasza:
#24 ez ám az önkritika 🤣🤣🤣 köszi ez most feldobott
26/27 anonim válasza:
Ez nem önkritika, hanem önbizalomhiány. Vannak olyan nők akik úgy tudják "viselni" önmagukat, hogy látszik a sugárzása és ez vonzóvá teszi őket.
27/27 anonim válasza:
26-os én vagyok az elhízott, és jelentem alássan baromira leszrom egy anonim oldalon hogy ki mit gondol hidd el 😂😂 ez nem önbizalom hiánya, hanem őszinteség! Ennek ellenére én békében vagyok magammal 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!