Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak mi lehet az oka, hogy valaki külsőre jó pasi, de mégis alig volt nővel?
Nem volt komoly kapcsolata egyáltalán. Volt 2-3 de nem tartottak sokáig.
Rossz a személyisége. Buta, unalmas, nagyképű, fárasztó, bunkó stílusú, lekezelő.. tudnám még sorolni.
Nekem is volt olyan srác aki külsőleg baromi jól nézett ki, nagyon tetszett. Aztán az első mondat után rájöttem, hogy nem akarok tőle semmit és soha többet nem akarok vele találkozni...
#2: mindig kérek pár hét után egy farok fotót, biztos ami biztos így nem akarok mégegyszer járni.
Persze, biztos igaz :D Az ilyennek én azt mondanám, hogy haverom plasztikai sebész: prostiként szedd össze a pénzt a melledre, aztán majd jöhet a randi.
Nem mert kedves is a srác egyébként.
Már egyszer írtam egy hasonló kérdés alá. Ez velem szemben is mindig felmerül. Átlagostól helyesebb és sportosabb vagyok. Diplomás, jó anyagi helyzetben. Kedvesnek és jó embernek tartanak, érdekes élettel. Nem szexet, hanem hosszútávú kapcsolatot keresek. Viszont az élet úgy hozta, hogy a barátságaim 90%-a elkopott, így rajtuk keresztül nem tudok ismerkedni. Amikor vége lett az utóbbi kapcsolatomnak, rá fél évre beütött a koronavírus. Maradt a tinder, aminek már a gondolata is rossz, így nem is vagyok fent. A 4 fal között pedig nehéz ismerkedni. Munkahelyen sem tudok, mert mérnökként dolgozom, és a kollégák 99%-a férfi.
De majd megkapom, hogy én vagyok a szerencsétlen, amiért szegény "beteg" lányokat nem szólítom le az orvosi rendelőben.
Nem bűántanám a 2-est
Meglehet érteni azért jó csomagolással a mikro péniszt leplezni hülyeség.
Lekerül a nadrág és ja illuzió romboló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!