Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak mi lehet az oka, hogy valaki külsőre jó pasi, de mégis alig volt nővel?
26 éves férfi vagyok, külsőre egy 10/6-7-nek mondanám magam.
4 nővel voltam eddig. Abból 3-mal kapcsolatban.
18 évesen veszítettem el, az a kapcsolatom egyetem végéig tartott. ~4 éves kapcsolat. Szakítás után jött volna képbe egy másik lány. Akivel régóta ismerük egymást, együtt voltunk egy éjszakát, aztán a távolság közénk állt. Utána jött a következő kapcsolatom, 3 és fél évig tartott az is.
Jelenlegi lánnyal, pedig ugyan nincs kimondva, de gyakorlatilag együtt vagyunk. Ő a negyedik. És az sincs kizárva, hogy az utolsó...
Szóval itt a válasz. Viszonylag jó pasi vagyok, (szerintem) teljesen normális. Diplomám van, jó állással, van egy vagány autóm. És igen. Mindemellett 4 nővel voltam. És? Ez elmond rólam bármit? Aligha :D.
És nagyképűség ide-oda, szerintem jobb vagyok az ágyban egy olyan teszemazt 22 éves srácnál, aki 25 csajjal volt együtt :D.
Vannak férfiak akik többre értékelik a minőséget mint a mennyiséget. Van akit nem hat meg az, hogy orrba szájba keféljenek mindenkit, és szeretik / keresik a kapcsolatot.
Ennyi. Szerintem nem kel lezt túlgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!