Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reálisan (külsőre) hányasra pontoznád magad egy 1-10es skálán?
Mindegy hogy milyen nemű vagy, férfi vagy nő. A kérdés célja az, hogy felmérettesse, hogy milyen kaliberű emberek írnak ide többségében.
Teljesen őszintén, magadat hanyasra lőnéd?
Fiú vagyok, 21 éves. 7-es, de talán 8as vagyok. A heteró barátom 7esnek tart. 19 éves korom után volt, hogy rengeteg bókot kezdtem el kapni. Egy meleg barátom elmondta tisztán miután meglátott h nagyon meg akar dugni, gyönyörű vagyok. A barátnőm sokszor mondta hogy gyönyörű a testem és az arcom, a mosolyom. Tényleg a gyönyörű szót használták. Azelőtt sosem bókolt senki, azt hittem csúnya vagyok nagyon, szégyelltem is magam, aztán random lányok mondták, hogy van e barátnőm, meg poénkodtak hogy helyes vagyok.
Igazából, azt hittem mindig h kamuznak, meg poén azért, hogy növeljék az önbizalmam mert szánalmasnak tartottak. De most akármelyik lányt ismerem meg közelebbről, kivétel nélkül erősen pozitív megerősítést kapok, ami miatt nőtt az önbizalmam.
14-es
Ha nő az önbizalmad az kisugárzik és más is látja. Egy jófej srácnak nem kell szépnek lenni, csak rendesnek. Azonnal lesz barátnője.
"Ha nő az önbizalmad az kisugárzik és más is látja. Egy jófej srácnak nem kell szépnek lenni, csak rendesnek. Azonnal lesz barátnője."
Hát ezt nem igazán értem, miért írtad.
De az első mondattal egyetértek.
16
A nők a biztonságot keresik, ha gyereket szeretnének. A humor és a megbízhatóság fontos.
7et írtam, de ez valamikor 9 van amikor 4
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!