Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivan ezzel a pasival? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan ezzel a pasival? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Most ismertem meg. De folyton kérdezgeti hogy ugye nem gondoltam meg magam,ugye minden rendben.. volt hogy behisztizett hogy nem írtam neki és hogy biztos már nem is akarok tőle semmit. Ez normális? Mert már most kezd idegesíteni, hogy hisztizik mint valami lány.

Közben meg kinézetre egy alfahím.

2021. jún. 26. 16:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Úgy látszik, a külső nem mindig azonos a belsővel.
2021. jún. 26. 16:37
 2/13 anonim ***** válasza:
57%

Talán nem kéne bedőlni az alfáknak, hanem normális pasit keresni. 1 év múlva megint felteszel valami kérdést vele, mert akkor is baj lesz, aztán 5 év múlva a válás topikba, 10 év múlva az osztott gyereknevelésbe... nők sosem tanulnak semmiből...

F 30

2021. jún. 26. 16:39
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

Oh sajnalom. Ez offos lesz. Tudom milyen erzes amikor az álomképed töri a másik ossze.

Nekem is volt olyan kiabrandito srac hogy joforman nekem fájt hogy ekkora barom es sajnaltam kidobni de muszaj volt mert már elvselhetetlen is lett :(

2021. jún. 26. 16:49
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Ez az a típus, akivel ha összejössz és utána szakítasz vele, akkor évekig nem tudod lerázni, mert folyton azzal fog zaklatni, hogy "ugye mégsem gondoltad komolyan,hogy elhagysz" és társai.
2021. jún. 26. 17:03
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Nálam fordított a helyzet, átlagos pasi és adonisznak képzeli magát, sokszor idegesít sajnos. Vannak ilyenek.
2021. jún. 26. 17:35
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Mióta csinálja ezt?
2021. jún. 26. 17:41
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Nincs semmi önbizalma, azért csinálja ezt.
2021. jún. 26. 17:51
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
Kifogtàl egy beteg luzert csajszi! Menekülj
2021. jún. 26. 18:27
 9/13 anonim ***** válasza:
79%
Az a baj, hogy ez kiabrandito is es nem is lesz jobb, barmi is legyen a latin neve.
2021. jún. 26. 19:31
 10/13 anonim ***** válasza:
94%
Mivel jól néz ki, ez is el van neki nézve, megérdemled :D
2021. jún. 29. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!