Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam 2x egy pasival és most nem hagy békén. Én nem akarok tőle semmit. Nekem nem jön be, már mondtam neki ezerszer. Mit csináljak, hogy rázzam le?

Hát miért randiztál vele akkor 2x-ra is?
Ez így már nehéz lesz.
Fenyegesd meg valamivel, pl rendőrség, stb. zaklatás miatt.

7#
Ezt ugye te se gondolod komolyan. Tehát, ha vki kétszer randizik valakivel, akkor már kötelező kapcsolatba kezdeni vele, sőt leélnie vele az egész életét is akkor? Ugyan már...
Kérdésre:
Nem nagyon tudsz mit tenni. Tiltod minden felületen, és a barátnőid is hajtsák el, ha kell durván, ha a szép szóból nem ért. Majd csak felfogja előbb-utóbb.

Én ezt annyira nem tudom megérteni, hogy nem lehet valakit lerázni, akit nem akarunk magunk körül. Engem ennyire még senki sem zaklatott- most mondhatjuk azt, hogy ennyire senki sem zuhant belém, de én inkább annak a számlájára írom, hogy olyan karakánul és határozottan küldtem el a fenébe a hasonlókat, hogy vagy megunták a nyomulást, vagy sírva menekültek a helyszínről.
Amúgy mondd azt, hogy már van másik pasid, és egyébként a randijaitok után is mással keféltél. Hátha ettől elmegy a kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!