Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm találkozni akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm találkozni akar egy pasival. Alig ismerik egymást, csak neten írkálnak. Mit csináljak? Nagyon féltem őt.

Figyelt kérdés
És csak pár képei vannak neki fbn és nekem az a pasi ijesztő. És 7 évvel öregebb. Holnap este fognak találkozni.
2018. aug. 29. 22:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Lol a barátnőd nyíltan randizgat melletted? Ezt nevezem “kapcsolatnak”.
2018. aug. 29. 22:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok. Nem úgy a barátnőm.
2018. aug. 29. 22:44
 3/11 anonim ***** válasza:
72%

Felnőtt kategória...

Felnőtt nő, azt csinál amit akar. Ha van egy marék esze nyilvánosan találkozik vele.

Kutya baja nem lesz.

2018. aug. 29. 22:49
 4/11 anonim ***** válasza:
9%
Hiába félted, felnőtt nő, és azt csinál, amit akar. Nem kell egyből a legrosszabbat feltételezni, akár még jó is kisülhet belőle. Legjobban a saját kárán tanulhat.
2018. aug. 29. 22:49
 5/11 anonim ***** válasza:
25%
A szerelmed, mint barátnő vagy, mint barát barátnő? Előbbi veszett fejsze nyele, rádunt, utóbbival mi a baj?
2018. aug. 29. 22:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt nő,azzal találkozik akivel akar. De mondd meg neki,hogy nyilvános helyen találkozzanak,nem lesz gond. Nyugi!
2018. aug. 29. 22:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Barát
2018. aug. 29. 22:57
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
Hány éves a barátnőd? Amúgy 7 év az nem olyan sok, hogy ne lehetne megpróbálni. Nem minden ember erőszaktevő szemétláda.
2018. aug. 29. 23:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyszerű:

Első randi nappal legyen, nyilvános helyen. Nem a plàza középén, csak olyan helyen, ahol vannak emberek. Tudjon róla valaki, hogy hol és kivel találkozik, mikor, és kb. mikor ér haza. Pl. te.

Ilyenkor jó az is, ha a randi első 15-20 perce után felhívod. Ha minden OK, akkor gyorsan leteszitek, ha gáz a pasi, akkor kimenti magát, hogy mennie kell, és lekoccol.

És ha esetleg nem lenne alap: Első randira a férfi utazik a nőhöz. Eszébe ne jusson utazgatni, főleg idegen városba.

2018. aug. 30. 06:49
 10/11 anonim ***** válasza:
7 év az nem ügy:D Pont így jó, ahogy barátnőd teszi. Igy hamar ki fog derülni, hogy van-e értelme irkálni, vagy sem.
2018. aug. 30. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!